A Facebookon szólt be szüleinek Oszter Alexandra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Facebook Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra kiborult: összeveszett a szüleivel, mert nem értenek egyet azzal, ahogy ő az életét éli.

Oszter Sándorra rájár a rúd mostanában: az ittas vezetés és az üzérkedés miatti rendőrségi ügyei után most a lánya, Alexandra okoz fejtörést a színésznek.

Oszter Alexandra összeveszett szüleivel Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nyilvánosan is szeretnék bocsánatot kérni a szüleimtől, hogy mindig a szívemre hallgattam, és vágyuk, miszerint milliomos legyek, nem szerepelt az Életcéljaim c. listámon. Tudom, nagy bánatot okoztam ezzel, de sajnos én a belső értékeket helyeztem mindig előtérbe" – posztolta Alexandra a nyilvános Facebook-oldalára, amit egy pár óra elteltével törölt is.

Egyértelmű, hogy valami nem stimmel Alexandra és a szülei között. A Bors információi szerint Alexandra döntései kiborították a szüleit, nem tetszik neki, hogy lányuk elköltözött Székesfehérvárra szerelmével, Popovics Tamás egykori bokszolóval.

Liptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170212-story-gala-liptai-megkoszonte-a-kozonseg-szeretetet-elmondta-mikor-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIdén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. CsaládOrigoStory-gála - Horváth Éva: "Paramami vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170211-horvath-eva-a-varandossagarol-beszelt.htmlElső gyermekét várja Horváth Éva, aki gyönyörű tűzvörös ruhában érkezett a Story-gálára. Az egykori szépségkirálynő arról mesélt, hogy éli meg terhességét. Elárulta: nagyon aggódós kismama, de reméli, anyukaként lazább lesz. CsaládOrigoHíres nők, akik kezet emeltek férjükrehttp://www.life.hu/csalad/20170209-hollywood-ferfivero-asszonyai.htmlBár a statisztikák szerint a családon belüli erőszak elsődleges áldozatai nők és a gyerekek, bizony vannak esetek, amikor a férjek a bántalmazott felek. A következőkben olyan hírhedt eseteket elevenítünk fel, amikor ismert feleségek emeltek kezet férjükre. CsaládAFPSarka Kata szerint Hajdú Péter egy-egy fotó erejéig jó apahttp://www.life.hu/csalad/20170211-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-csak-a-fotok-erejeig-jo-apa.htmlKommentháborúvá fajult Sarka Kata és Hajdú Péter válása. A felek korábban nem nyilatkoztak arról, mi vezetett idáig, azóta azonban kiderült néhány részlet. Kata azt állítja, férje sorozatosan olyan dolgokat tett vele, amit eddig csak az ügyvédjének tudott elmondani, most pedig Hajdú apai kvalitásait kérdőjelezte meg. CsaládOrigoPolyák Lilla gyereket akar a 16 évvel fiatalabb Gömöri Mátétólhttp://www.life.hu/csalad/20170210-polyak-lilla-gyereket-akar-a-16-evvel-fiatalabb-szerelmetol.htmlNem foglalkoznak a korkülönbséggel, hiszen szeretik egymást. Polyák Lilla és Gömöri Máté már egy éve élnek boldog párkapcsolatban, ráadásul már a közös gyermeket is tervezgetik! CsaládOrigoLiptai Claudia a szoptatásról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170210-liptai-claudia-magat-okolta.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél a mamalétről: érdekes és cuki információkat csepegtet családi életéből. Ezúttal a szoptatás volt a téma. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.