Liptai Claudia kisfiával, Marcellel pihen - Fotó!

Forrás: tv2 -
fotó pihenés Liptai Claudia Pataki Marcell Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia előszeretettel mutatja meg rajongóinak, hogyan telnek a mindennapjai azóta, hogy a kisfia megszületett. Most egy igazán aranyos fotót tett közzé a műsorvezető arról, hogy szunyókál Marcell a mellkasán.

Ameddig tehette, Liptai Claudia dolgozott, mielőtt megszületett volna a gyermeke, és azóta sem a pihenésé a főszerep, hanem Marcellé. A műsorvezető persze bírja a gyűrődést, és még a rajongóit sem hanyagolja el! Sokszor megmutatja követőinek, hogyan telnek a mindennapjai, mióta otthon van kisfiával.

Liptai Claudia megmutatta, hogy pihenget kisfiával Forrás: tv2

Claudia nemrég egy nagyon édes fotót tett közzé: megmutatta, hogyan szunyókál mellkasán a kisfia. A műsorvezető rajongói imádták a képet. "Reggeli pihi. Soha vissza nem térő pillanatok. Olyan gyorsan felnőnek! Látom Pankán, aki már majdnem olyan magas, mint én, és, ha nem találom egy cipőmet, biztos lehetek benne, hogy rajta van" - írta Clau a kép mellé, aki sokáig nem mutatta meg kisfiát.

Péter Szabó Szilvi az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170213-peter-szabo-szilvi-az-anyasagrol-par-orat-alszik.htmlNovember végén adott életet kislányának, Emmának Péter Szabó Szilvi, aki az azóta eltelt két hónapban meglehetősen keveset pihent. Őszintén vallott az anyaságról az énekesnő... CsaládOrigoFésűs Nelly eltiltotta a lányát a Facebooktólhttp://www.life.hu/csalad/20170213-fesus-nelly-megtiltotta-lanyanak-a-facebookozast.htmlFésűs Nelly nem engedi a lányát a közösségi média közelébe, következetesen próbálja nevelni Csengét. CsaládOrigoMegmutatta örökbe fogadott ikerlányait Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20170212-madonna-megmutatta-orokbefogadott-ikerlanyait.htmlMadonna két kislány örökbefogadására kapott engedélyt Malawiban, és már posztolta is az első képeket legújabb gyermekeiről. CsaládOrigoA Facebookon szólt be szüleinek Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20170212-a-facebookon-szolt-be-szuleinek-oszter-alexandra-oszter-sandor-lanya.htmlOszter Alexandra kiborult: összeveszett a szüleivel, mert nem értenek egyet azzal, ahogy ő az életét éli. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huLiptai Claudia elárulta, meddig marad otthon kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170212-story-gala-liptai-megkoszonte-a-kozonseg-szeretetet-elmondta-mikor-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIdén 18. alkalommal vonultak fel a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. Liptai Claudia nem jelent meg az eseményen, pedig őt is díjazták, a műsorvezető lett a Story kedvence. CsaládOrigoStory-gála - Horváth Éva: "Paramami vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170211-horvath-eva-a-varandossagarol-beszelt.htmlElső gyermekét várja Horváth Éva, aki gyönyörű tűzvörös ruhában érkezett a Story-gálára. Az egykori szépségkirálynő arról mesélt, hogy éli meg terhességét. Elárulta: nagyon aggódós kismama, de reméli, anyukaként lazább lesz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.