Angelina Jolie megszólalt válásáról Brad Pitt-tel

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon.

Gyermekeivel együtt jelent meg először a nyilvánosság előtt Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a sztár legújabb filmjének (First They Killed My Father) premierjére utazott Kambodzsába. Többnyire a film történetéről beszélt a színésznő, de természetesen nem tudta kikerülni a Brad Pitt-tel való válásáról szóló kérdéseket sem. Angelina Jolie röviden, könnyes szemmel válaszolt a BBC riporterének.

Angelina Jolie megszólalt válásáról Brad Pitt-tel Forrás: Northfoto

"Nem akarok sokat beszélni erről, de annyit elmondhatok, hogy ez egy nagyon nehéz időszak, de egy család vagyunk, és mindig is azok leszünk. Sokan találják magukat ilyen helyzetben, az egész családot megviselte. Természetesen a gyermekeim jelenleg a legfontosabbak. Remélem, hogy ez az egész ügy valahogy erősebbé tesz minket, és közelebb kerülünk egymáshoz" – mondta Angelina Jolie.

Hajdú Péter az édesanyját ünnepelte - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170220-hajdu-peter-az-edesanyjat-unnepelte.htmlApás hétvége volt Hajdú Péteréknél, ezt láthattuk is a műsorvezető Facebook-oldalán. A gyerekekkel töltötte legtöbb idejét, de szakított időt arra, hogy megünnepeljen egy számára fontos személyt: az édesanyját! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Gabi arra számított, hogy ott lesz A Dal legjobb négy előadója közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-toth-gabi-remelte-hogy-ott-lesz-a-dal-legjobb-4-eloadoja-kozott.htmlNem Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión, de még a legjobb négy előadó közé sem került be. Természetesen ez csalódás volt Gabi számára, de úgy érzi, neki a közönség véleménye számít, és a szavazások alapján ő nyert. TV + SztárokOrigoRöhrig Géza, az Oscar-díjas Saul fia főszereplője New Yorkban halottakat moshttp://www.life.hu/sztarok/20170220-rohrig-geza-egy-new-york-i-temetkezesi-vallalatnal-dolgozik.htmlNem változott meg Röhrig Géza élete az Oscar-díj után, bár sokan keresték, ő nem akart színészkedni: úgy döntött, nem fog hollywoodi akciófilmekben szerepelni, ez nem neki való világ. Helyette maradt a költészetnél és a halottmosdatásnál: egy New York-i temetkezési vállalatnál dolgozik ugyanis. TV + SztárokOrigoMég nem tudni, mennyi pénzt hagyott családjára Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-meg-nem-zarult-le-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családja egyelőre nem férhet hozzá az örökséghez, csak a hagyatéki tárgyalás után kapják meg az őket megillető összegeket. Addig is meg kell élnie valamiből a családnak, most mindenki azt a pénzt költi, amiért megdolgozott. TV + Sztárok--Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! TV + SztárokOrigoBoth Miklós: "Bárki írhat bármit"http://www.life.hu/sztarok/20170219-both-miklos-interju-a-dal-2017.htmlBoth Miklós A Dal zsűritagjaként értékelte az Eurovízióra pályázó énekeseket. De hogy hogyan élte meg a vádat, miszerint a műsorban az énekeseknél csak a zsűri unalmasabb, riporterünknek elmondta.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.