Ki volt az a nagy mellű, szőke csaj Ryan Gosling mellett az Oscaron?

Mandi Gosling Ryan Gosling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Eva Mendes ezúttal sem kísérte el kedvesét annak nagy napjára, továbbra is távol maradt a reflektorfénytől. Goslingnak így új kísérőt kellett találnia, ha már a gyermekei anyja nem jön ki a fényre...

Állítólag Ryan Gosling "élete párja", a drága Eva Mendes nem épp Hollywood-párti, ha teheti, kerüli a feltűnést. Pár hete még arról szóltak a hírek, hogy ezúttal együtt érkeznek majd a vasárnapi Oscar-gálára, de nem így lett.

Rejtély, miért nem akar Eva egy ilyen férfivel mutatkozni:

Eva, hol vagy? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Evának persze a korábbi hírekkel ellentétben nyoma sem volt, ezért aztán Ryan egy dús keblű szőkével az oldalán jelent meg. Nem, nem cserélte le Mendest...

Ryan és Mandi Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

És hogy ki volt a mélyen dekoltált, arany estélyiben? Nos, ő Ryan húga, Mandi Gosling. Úgy tudni, a színész már többször is elhívta testvérét hasonló eseményekre, ahova Eva nem volt hajlandó elkísérni, neki viszont fontos volt. 2006-ban például a Gotham Awardson, két évre rá pedig a SAG Awardson voltak együtt.

Ryan egyébként nem nyerte el a legjobb színésznek járó Oscart, de a Kaliforniai álom kontra Holdfény botrány kapcsán így is a címlapokra került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.