Rubint Rékáéknál jöhet a negyedik baba?

Forrás: Tv2.hu -
Rubint Réka Vigyázat, gyerekkel vagyok! család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka kisebbik fiával, Zalánnal szerepelt Ördög Nóra új műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című ultracuki produkcióban. Itt árult egy igazán szuper titkot is: jöhet a negyedik Schobert baba is? 

Rubint Rékáék életéről egy kicsit többet és másként tudhattunk meg Ördög Nóra új műsorából. A kis Zalánról kiderült, hogy nagyon cuki és cserfes, bármit szívesen elmesél a családi életükről. Örömmel ecsetelte azt is, amikor szerinte anyukája bezárta őt a kocsiba, és neki az ablakon kellett kimásznia.

Vigyázat! Gyerekkel vagyok – Rubint Réka és Zalán Forrás: Tv2.hu

Végül kiderült, hogy az eset nem volt ennyire durva, mindössze annyi történt, hogy a kisfiú elaludt, és Réka nem akarta felébreszteni, ezért lehúzta az ablakot, nyitva hagyta a kocsit, és ötpercenként megnézte, alszik-e még Zizi. Ő egyszer csak felkelt, és kiborult, amiért az autóban találta magát, és pityeregve kereste meg az anyukáját. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a Schobert család legifjabb tagjának minden vágya egy szalámival tele hűtő... de nem ez volt a legizgalmasabb információ, ami kiderült:

Norbi szeretne egy negyedik babát, és úgy tűnik, Réka hamarosan beadja a derekát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.