Ördög Nórának lelkiismeret-furdalása van a munka miatt

Forrás: Istvan Ruff -
munka Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan forgatja műsorát Ördög Nóra, természetes, hogy ilyenkor kicsit kevesebb ideje jut a családra, csakúgy, mint a többi dolgozó anyukának. A műsorvezető bevallotta, ilyenkor lelkiismeret-furdalás gyötri.

Ördög Nóra élvezettel forgatja műsorát, hiszen a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című produkció felvételének minden perce igazi szórakozás. Ez persze azt is jelenti, hogy távol van ilyenkor a családjától, ami azért megviseli a műsorvezetőt. Hiába teljesen gyermekbarát a beosztása, akkor is lelkiismeret-furdalás gyötri, amikor távol van.

Ördög Nórát lelkifurdalás gyötri Forrás: Istvan Ruff

"Amikor dolgozom, azt teljes mellbedobással teszem, de közben a szívem mindvégig ott van a gyerekeimnél. Édesanya vagyok.

Nem meglepő, hogy lelkiismeret-furdalás gyötör a család miatt, és ebben semmiben sem különbözöm a dolgozó anyukák millióitól.

Hiszek abban, hogy megfér egymás mellett a hivatás és a család. Ezt a mintát hozom otthonról is, és nagyon őszintén mondom, meg is bolondulnék, ha nem dolgozhatnék" – mesélte Ördög Nóra a Hot! magazinnak. Hozzátette, férjével megosztják a gyerekek körüli teendőket: a reggeli műszak általában az övé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.