terhesség kisbaba Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek.

Viki és vőlegénye egy éve vannak együtt, az első perctől tudták, hogy szerelmük egy életre szól. Az énekesnő már túl van a negyedik hónapon, így már szívesen beszélt terhességéről a Borsnak.

Fresh Viki kisbabát vár Forrás: TV2

"A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam. Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel, és ámulattal figyeljük a testemen történő változást" – mondta Viki, aki meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Tatár Csilla: "Erre mondják, hogy az ember megtalálja a másik felét"http://www.life.hu/csalad/20170319-tatar-csilla-boldog-feleseg-es-edesanya.htmlElőször a Kincsem bemutatóján jelent meg együtt nyilvánosan a férjével Tatár Csilla. A műsorvezető most a kapcsolatukról is beszélt. CsaládOrigoFehérneműben fotózták a mindenórás kismamát, Ciaráthttp://www.life.hu/csalad/20170319-a-terhes-ciarat-fehernemuben-fotoztak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, második gyermekét várja a csodaszép énekesnő, Ciara. Rajongói legnagyobb örömére a sztár szebbnél szebb képeket tesz közzé várandósságáról. Így tett most is. Család--Babát vár Trokán Annahttp://www.life.hu/csalad/20170319-babat-var-trokan-anna-trokan-peter-lanya.htmlNem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig. Család--Ördög Nóra Nánási Pált választja Jamie Foxx helyetthttp://www.life.hu/csalad/20170319-ordog-nora-nanasit-valasztja-jamie-foxx-helyett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Ördög Nóra a minap partyzni ment, és pont abba a buliba csöppent, melyben a hazánkban tartózkodó Jamie Foxx is mulatott. A sztárokról egy közös fotó is készült. Család--Oszter Sándorral való házasságáról mesélt Failoni Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20170319-oszter-sandorral-valo-hazassagarol-meselt-failoni-donatella-zongoramuveszno.htmlFailoni Donatella zongoraművésznő 40 éve tartó házasságáról beszélt. Azt mondja, nem mindig könnyű Oszter Sándor feleségének lenni. Család--Rubint Réka megmutatta a testvérét, Robithttp://www.life.hu/csalad/20170318-rubint-reka-megmutatta-a-testveret.htmlRubint Réka, aki mint ismeretes, családjával épp jól megérdemelt pihenését tölti Sárváron, különleges fényképet tett közzé nyilvános közösségi oldalán. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.