Ilyen volt gyerekként Tóth Gabi és Tóth Vera: Fotók!

Tóth Gabi fotó gyermekkor Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi retró képekkel örvendeztette meg a rajongóit Tóth Gabi. Nemcsak őt, hanem szüleit és testvérét, Verát is megnézhetjük.

Nosztalgikus hangulatba került a híres magyar énekesnő, és nem habozott a közösségi oldalán megmutatni néhány fotót a régi szép időkből. A Tóth lányok mellett a szülőket is megnézhetjük, ahogy büszkén magukhoz ölelik az akkor még aprócska lányokat.

Tóth papa, cumis Gabi, meg a Verajuska❤❤❤ ☀️☀️☀️☀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A tegnap nyilvánosságra került felvételeket a követők is imádják, sorra érkeznek az olvadozó kommentek, és a kedvelések is szép számban gyűlnek. A családi képekről sugárzik a szeretet és az otthon nyugalma, nem csoda, hogy a szexi sztár szívesen emlékszik vissza ezekre az időkre.

Anya, Apa, Vera ❤

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Nem Gabi az egyetlen olyan híresség, aki szívesen tesz közzé gyermekkori emlékeket: korábban Sarka Kata, Hien, Radics Gigi és Majka is hasonló képeket tett közzé az oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.