Ki van a képen? Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő, Hien

Forrás: Facebook/Hien -
gyerekkori fotó Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vietnámi származású magyar énekesnő, Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást.

Hien jelenleg Amerikában él, ahol a világ egyik legjobb zenei akadémiáján, a Berklee-n tanul, méghozzá ösztöndíjjal. Az angolul anyanyelvi szinten beszélő énekesnő a szüneteket itthon tölti, az év többi napját pedig Bostonban.

Ritkán hallunk magánéletéről mostanában,

leginkább zenei sikereiről mesél. Ezúttal viszont mégis kivételt tett, és bár azt nem tudjuk, jelenleg szabad-e a szíve a szépséges Hiennek, azt viszont

megtudtuk, milyen volt gyerekkorában.

Ultra cuki fotót posztolt közösségi oldalán, rajongói is olvadoztak a kép láttán.

Szabó Zsófi úgy érzi, elárulta őt Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szabo-zsofi-kiakadt-valko-esztire-amiert-parjat-hivta-ki.htmlA Nyerő Páros című műsorban szinte minden nap történik valami, ami kiveri a biztosítékot a sztároknál. Ezúttal Szabó Zsófi akadt ki Valkó Esztire, mert szerinte hátba támadta. TV + SztárokOrigoÚjabb balhé a Nyerő Párosban- Király Peti kiakadt szerelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-peti-kiakadt-parjara-a-nyero-paros-kovetkezo-reszeben.htmlA Nyerő Páros című celebvetélkedőben ismét elszabadultak az indulatok. Ezúttal Király Peti osztotta ki kedvesét, amiért rossz feladatot választott neki. TV + SztárokOrigoKirály Viktor őszinte vallomása- sok mindent fel kellett áldoznia a sikerérthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-viktor-sok-mindent-felaldozott-a-sikerert-oszinten-meselt-joshi-bharatnak.htmlKirály Viktor és egykori párja, Bea 5 év után szakítottak egymással. Viktor akkor azt nyilatkozta, hogy kölcsönös volt az elhidegülés, ám a napokban Bea kitálalt: mindent feláldozott az énekesért, de ő az első problémánál eldobta. TV + SztárokOrigoA Stary Academy rezidenciáján töretlenül tombolnak a hormonokhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-alexandra-egy-ujabb-fiu-rudijara-palyazik-a-star-academy-hazban-tombolnak-a-hormonok.htmlAlexa, a Star Academy szexi hangú énekesnője nem csak a színpadon szereti forrón. TV + Sztárok--12 év után váltott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20160913-toth-vera-12-ev-utan-az-rtl-klub-kepernyojen-bukkan-fel-a-kicsi-oriasok-mentorakent.htmlTóth Verát az egész ország a TV2 Megasztár első szériájának győzteseként ismerte meg. Azóta folyamatosan a a köztudatban van, számos zenei sikert tudhat a háta mögött. Most viszont szakmai élete is fordulóponthoz ért, ugyanis 12 év után először az RTL Klub képernyőjén láthatjuk. TV + Sztárok--VV Aurélió szelleme kísért a villában- fedetlen férfiasság (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160913-vv-aurelio-utan-ati-is-kiprobaltaa-helikopterezest.htmlKi gondolta volna, hogy annak idején azzal a bizonyos helikopterezéssel maradandót alkot Aurélió. Figyelem, itt az újabb trónbitorló!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.