Így nézett ki 13 évesen Majka: vicces fotó!

Fotó: Mudra László - Origo -
fotó műsorvezető gyerekkor Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves rapper nosztalgiázott kicsit a hétvégén. Megmutatta, ő hogyan is "keménykedett" fiatalkorában. 

"Na jó. Milyen menőnek képzeltem magam 13 évesen? (még mutogat a hülyegyerek)" - írta a kép mellé Majka, aki igen vicces pózban látható a fotón. Szinte alig ismertünk rá a ma már kétgyermekes családapára, aki bizony rengeteget változott az elmúlt években. A rajongók persze imádták a bejegyzést, sőt sokan megjegyezték, hogy a sztár kisfia, Marián most pont ugyan úgy néz ki, mint ezen a képen az édesapja.

Majka Instagram oldalán találtunk is egy képet, melyen ő és Marián gyermekkori fotója látható. A rajongóknak igazuk van:

a sztár nagyobbik gyermeke kiköpött édesapja!

Kemény a vérvonal:)))

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Majka fiai iszonyatosan cukik: édes fotó Mariánról és Olivérről!

Majka és Dundika nagyobbik fia, Marián iszonyatosan cuki dolgot tett. Büszke szülei pedig kiposztolták.
Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPSarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi október óta házas, de a hosszú házasság titkáról beszélhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-szabo-zsofi-ez-a-hosszu-hazassag-titka-oszinte-vallomas.htmlA friss házasok egy, a Facebookra feltöltött videóban beszélgettek arról, hogy vajon mi lehet a hosszú házasság titka. Meglepő válasz érkezett. TV + SztárokOrigoHamarosan startol A Dal: Ők lépnek fel a ma esti adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-kezdodik-a-dal-ok-lesznek-az-elso-adas-fellepoi.htmlA közmédia hatrészes élő showműsorában a Duna TV-n harminc dal és előadó lesz látható és hallható, közülük január 13-án, szombaton este az első adásban tíz.TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti dalán nevetni fogsz: a dalszöveg nagyon erős letthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-izelito-kulcsar-edina-es-csuti-vicces-dalabol.htmlKulcsár Edina azóta kacérkodik saját dal készítésével, mióta a Nagy Duettben szerepelt. Egy kis ízelítőt most hallhatunk is az elkészült számból, amit Csutival közösen énekeltek fel. Figyelem, nagyon erős a dalszöveg! TV + SztárokOrigoSarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának – ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.