Lovasi András és Földes Eszter kapcsolatukról és gyerekvállalásról beszélt

Lovasi András Földes Eszter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi András és Földes Eszter a korkülönbség ellenére jól kiegészítik egymást a munkában és magánéletben egyaránt. Kapcsolatuk a gyermekvállalásra is készen áll, és a zenész szerint nagyon jó gyermekük lesz.

18 év a korkülönbség Földes Eszter és Lovasi András között, de ők ezt nem érzik. Remekül kiegészítik egymást a munkában is. Közös darabot hoztak létre, és arra sem törekszenek, hogy szétválasszák a munkát és magánéletet, hiszen szerintük a mérleg magától helyrebillen.

Már a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi András Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

"A munka és a magánélet szétválasztására nem törekszünk tudatosan, maguktól helyrebillennek a dolgok. Ha például közösen próbálunk, akkor utána az autóban még fél órán át arról van szó, míg visszazökkenünk magunkba, ennek van egy természetes dinamizmusa" - mondta Eszter. A harmonikus és boldog párkapcsolat miatt nem csoda, hogy már a gyerekvállalás is szóba került köztük. Eszter szerint kék szemű fiuk lesz, András pedig úgy véli, nagyszerű ember lesz.

"Nagyon klassz gyerekünk lesz.

Eszternek határozott képe van arról, hogy miként lesz egy gyerekből normális felnőtt. Szerintem azért lehetnek meglepetések, sokféle gyerek van, és nem mindenkire lehet ugyanazt a receptet ráhúzni. Az viszont biztos, hogy egy gyereknek az a legfontosabb, hogy a szüleit ne tétova, bizonytalan alakoknak lássa, hanem olyanoknak, akik pontosan tudják, mit és hogyan akarnak csinálni, és képesek szeretettel teli légkört biztosítani neki. Ezenfelül az, hogy szigorú vagy kevésbé szigorú a szülő, teljesen mindegy" - mondta a Borsnak András, aki korábban azt is bevallotta, hogy már megrajzolták a gyermekük arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.