Istenes Bence kihasználja az utolsó napokat a családjával

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence a közösségi oldalán jelentette be, hogy 50 napra elhagyja a családját. Hívja ugyanis a kötelesség.

Bence az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amin megmutatta, milyen nagyot nőtt a kisfia, Nátán. Az édes fénykép mellé azonban egy rossz hír is került, méghozzá, hogy a büszke apukának 50 napra el kell mennie. Ezért aztán kihasználta az utolsó napokat, ameddig még szeretteivel lehet:

"Joooreggelt, kihasznalom az utolso napokat a csaladommal, jov heten irany Survivort forgatni 50 napra" – írta ki Bence.

Sajátos humora van Istenes Bencének - Fiatal anyukákat kereshttp://www.life.hu/csalad/20170324-istenes-bence-uj-anyukat-keres-natannak.htmlIstenes Bencének lételeme a poénkodás, és persze kedvesének, Adélnak a zrikálása is. Most is egy nagyon vicces képet tett közzé Instagram-oldalán. CsaládOrigoIstenes Bence cuki fotót posztolt a családjáról http://www.life.hu/csalad/20170316-istenes-benceek-aranyos-csaladi-fotot-posztoltak.htmlIstenes Bence hosszú idő után végre fellélegezhet, véget értek az igazán komoly megpróbáltatások, és ismét a családjával lehet. CsaládOrigoCsaládi fotón Csobot Adél és Istenes Bence és a kis Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20170312-csaladi-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-es-natan.htmlAz ébredés pillanatait örökítette meg kis családjával Istenes Bence. CsaládOrigoCsobot Adél és Nátán megfeledkeztek Istenes Bencéről?http://www.life.hu/csalad/20170302-istenes-bencet-elfelejtette-volna-csobot-adel.htmlHoppá, Csobot Adél legfrissebb Insta-fotóján nem szerepel Istenes Bence. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél újabb fotója Nátánrólhttp://www.life.hu/csalad/20170213-istenes-bence-csaladi-fotot-posztolt.htmlIstenes Bence ismét betekintést engedett a családi életébe, ám ezúttal egy igen vicces fotót osztott meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoIstenes Bence nem mindennapi fotót posztolt kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170120-istenes-bencenek-natan-a-legfontosabb.htmlIstenes Bence tündéri fotót posztolt a kisfiával, Nátánnal. A követők olvadoztak a kép láttán. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.