Megszületett Bradley Cooper és Irina Shayk gyermeke

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash -
Irina Shayk Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint két héttel ezelőtt megszületett Irina Shayk és Bradley Cooper kisbabája, híres szülei azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét, sem pedig a nemét.

A People magazin tájékoztatása szerint megszületett Irina Shayk orosz modell és Bradley Cooper első gyermeke. Úgy tudni, a szülők egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a baba nevét, sem pedig a nemét. Ez utóbbit egyébként a szülés pillanatáig ők maguk sem tudták. Azt szerették volna, ha meglepetés lesz – írja a lap.

Bradley és Irina Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash

Egy, a családhoz közel álló forrás szerint Irina nagyon élvezte a terhességet, boldogan figyelte, ahogy első gyermeke növekszik a pocakjában. A modell a várandósság alatt nem mondott le semmiről, és igyekezett a lehetőségeihez mérten aktív kismama maradni. A jól értesült barát azt is elárulta, hogy Irina a terhessége alatt is rendszeresen járt edzésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.