Till Attila szeretné, ha lenne kislánya

kislány Till Attila gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila három fiú édesapja, de ha lehetne akkor még több gyereket is vállalna. Szeretné például, ha lenne egy kislánya.

Till Attila és felesége mindig elgyengülnek, ha kisbabát látnak, és egyből meg is jön a kedvük a gyerekvállaláshoz. A műsorvezető 3 fiú édesapja, de ha lehetne, még vállalna gyereket. Nagyon szeretné, ha születne egy kislánya. A gyerekeivel egyébként is nagyon jó kacsolatot ápol a műsorvezető, mindig együtt van a család a nappaliban. Ahogy ő fogalmazott, egy rakáson élnek.

Tilla még szeretne egy kislányt Forrás: EVA/Eva

"Egy rakáson élünk, mindenki a nappaliban. A kanapé, mint régen a barlang. Ha fölégetnénk szobákat, nem tűnne fel senkinek" - mondta Till Attila Várkonyi Andrea műsorában, ahol alaposan kifejtette, hogy feleségével együtt mennyire szeretik a gyereket. Azt is elárulta, miért vállaltak ők hármat, és leszögezte, még vállalnának többet is, ha lehetne.

Szeretném, ha lenne még lányom, szeretném, ha lenne még pici.

Rosszcsont kölyök volt a műsorvezető

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.