Végre! Megmutatta kisbabáját Janet Jackson

kisbaba Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel.

A tavalyi év nagy meglepetése volt, amikor kiderült, hogy az 50 éves Janet Jackson kisbabát vár. A kisfiú január elején látta meg a napvilágot, szülei azonban azóta már nincsenek együtt, pár napja szivárgott ki a szakításuk híre. Lehet, hogy Janet azért mutatta meg pont most a babát, hogy elterelje a nagy port kavart szakításról a híreket? A rajongóknak ez valószínűleg teljesen mindegy, ugyanis régen vártak már arra, hogy megismerhessék az édes kis Eissát.

Boszorkánynak öltözve kínozta unokáját a kegyetlen nagymama, Geneva Robinsonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-boszorkanynak-oltozve-kinozta-unokajat-a-kegyetlen-nagymama-geneva-robinson.htmlAz 51 éves asszonyt öt rendbeli gyermekbántalmazással vádolták meg.CsaládOrigoIntim képet osztott meg Pink - Mindenki a melleiről beszélhttp://www.life.hu/csalad/20170415-intim-kepet-osztott-meg-pink-mindenki-a-melleirol-beszel.htmlA híres énekesnő szívesen posztol a családjáról, az ennyir intimfotókhoz azonban még a legelvetemültebb rajongók sincsenek hozzászokva. CsaládOrigoSosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hillhttp://www.life.hu/csalad/20170415-terence-hill-sosem-dolgozta-fel-fia-halalat.htmlA népszerű színész örökbefogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát.CsaládOrigoÍgy húsvétoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-husvetoztak-tavaly-a-sztarok.htmlIdén is beköszöntött a húsvét – eljött a hímes tojások és a csokinyuszik ideje. Ha van egy kis időd az ünnepi készülődés közben, nézd végig listánkat, és lesd meg, hogyan húsvétoztak tavaly a hollywoodi sztárcsaládok. CsaládOrigoÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigoGianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton! http://www.life.hu/csalad/20170413-gianni-es-debreczeni-zita-velenceben-vannak-naszuton.htmlGianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.