Cseke Katinka minden munkát elvállal, hogy a lánya boldogulhasson

Forrás: Fem3Café -
család munka Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló anyaként próbál mindent megadni a gyermekének Cseke Katinka, de ez nem egyszerű. Azért, hogy a lányának mindene meglegyen, olyan munkát is elvállal, amit egyébként nem szeretne elvégezni. 

Az egyedülálló anyák helyzete nem könnyű, ezt saját bőrén tapasztalja Cseke Katinka is már évek óta. Azért küzd, hogy így is minden segítséget megadhasson a lányának, éppen ezért nem válogathat a munkák között. A színésznő Várkonyi Andrea műsorában vallotta be, hogy vannak olyan munkák, amiket nem szívesen vállal el, de lánya boldogulása érdekében kénytelen.

Cseke Katinka minden munkát elvállal Forrás: Fem3Café

Vannak olyan munkák, amiket nem szeretnék elvállalni, de azt mondom, hogy el kell, mert egyedül vagyok"

aminek eredményeként már 20 kilótól megszabadult

Felháborodtak a rajongók Katie Price utolsó terhesfotóján – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170418-felhaborodtak-a-rajongok-katie-price-terhesfotojan.htmlKatie Price utolsó várandósképén felháborodtak a rajongói, ugyanis a kismama félpucéran fotózkodott. A legtöbb rajongója szerint a felvétel egyenesen gusztustalan. Család--Megszólalt a 10 éve eltűnt Madeleine McCann dadája: elmondta, mi történt azon az éjszakánhttp://www.life.hu/csalad/20170418-megszolalt-a-10-eve-eltunt-madeleine-mccann-dadaja.htmlIdén lesz 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt egy portugál nyaralóból. Szülei azóta sem adták fel a keresést, bár eddig semmilyen nyom nem vezetett eredményre. Most először megszólalt a kislány dadája is arról a végzetes éjszakáról, ő is ott volt ugyanis akkor, amikor Maddie eltűnt. CsaládOrigoÍgy reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20170417-igy-reagalt-az-apa-mikor-megtudta-hogy-ot-lany-utan-vegre-kisfia-szuletett.htmlMinden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú. CsaládThinkstockNégyszeres nagybácsi lett VV Milohttp://www.life.hu/csalad/20170417-negyszeres-nagybacsi-lett-vv-milo-gyukin-milovan.htmlRégen hallottunk már Milóról, a Való Világ 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog. CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.