Örömhír! Serena Williams kisbabát vár! Fotó!

terhesség Serena Williams teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teniszezőnő egyre nagyobb eseményekkel lepi meg a környezetét – felgyorsult Serena körül az élet. 

A híres teniszező nemrég a jegygyűrűjével hívta fel magára a figyelmet, hiszen még csak egy éve ismerte meg a kedvesét, ő máris megkérte a négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő kezét.

Természetesen Serena igent mondott, ám azt nem tették közzé, hogy mikor lesz a nagy nap. Cserébe viszont a 35 éves sportoló egy újabb örömhírrel lepte meg a nagy világot: egy fotóval közölte a rajongóival, hogy bizony

áldott állapotban van.

Jól látszik a gömbölyödő pocakja Forrás: Snapchat

A Snapchatre feltöltött fotó címe 20 week, vagyis most már azt is tudni, hogy a sztár a 20. hétben jár. Innentől kezdve már nem lehet azt hinni, hogy csak a húsvéti lakmározás feküdte meg a sportoló gyomrát.

Tessék? Öt éve terhes egy nő!

Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.