Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még le sem ment az Esti Frizbi azon adása, amelynek Gáspár Evelin és Győzike lesznek a vendégei, már több botránygyanús kijelentés is napvilágra került az adásból. Kiderült, hogy Evelin beszélt egy januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt, egy diszkó közepén bántalmazta. Győzi szerint pedig ez teljesen normális... 

Különleges adásnak néznek elébe Hajdú Péter műsorának nézői. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Evelin elárulta, hogy apja VV Gigivel lépett félre. Ezt végül Gigi és a testvére, Béci is cáfolta, utóbbi pedig még jól be is szólt Evelinnek. Ezzel azonban még nem ért véget a botrányos kijelentések sora...

Hajdú Péter, Gáspár Evelin, Gáspár Győző Forrás: Instagram/evelingaspar

A Ripost információi szerint ugyanis Gáspár Evelin fesztelenül beszélt arról a januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt egy diszkó közepén megütötte. Édesapja viszont ahelyett, hogy a védelmére kelt volna, a lányát letorkolva magyarázta, miért is zavarta, hogy a férfi erőszakosan lépett fel vele szemben.

Hajdú Péter ugyan megpróbálta kijavítani, de ő meg sem hallotta, csak ismételgette magát az ATV stúdiójában összegyűlt döbbent nézők előtt.

– mondta el többször egymás után ugyanazt Győző, aki a jelek szerint fel sem fogta, hogy tulajdonképpen legitimálta a családon belüli erőszakot. Eszerint ugyanis, ha az a négy fal között történik, akkor szerinte rendben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.