VV Gigivel csalta Gáspár Győző Beát

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
VV Gigi Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin a Frizbi forgatásán kotyogta ki, kivel lépett félre apja. 

Evelin azt állítja, nem tudja megbocsátani apjának, Győzikének, hogy VV Gigivel csalta meg Beát. A téma egyébként úgy jött elő, hogy vasárnap látható Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban a műsorvezető dicsérte vendégét, hogy Bea az egyetlen nő az életében...

Győzike bevallotta: volt, hogy félrelépett a házassága alatt Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Dobjuk ezt a témát szerintem! Volt a Való Világban az a riherongy" – célozgatott először, majd a neve is elhangzott. Győző nem is tagadta a történteket, sőt, még mesélt is a 10 évvel ezelőtt történtekről.

"Akkor 17 éves volt a lány, összeszedtem a cuccom, nem érdekelt, hol tartott a Győzike-show, beleszerelmesedtem, és otthagytam a családomat" – idézi a műsorban elhangzottakat a Blikk.

A lap megkereste VV Gigit is: "Tíz évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egy rendezvényen. Bemutattak minket egymásnak, kaptam tőle egy könyvet, utána még egyszer találkoztunk az Erotika Parádén – mesélte, de azt mondja, több nem volt köztük. – Volt egy Ildikó nevű szeretője, amit aztán velem mosott össze, mert kapóra jöttem" – tette hozzá Gigi, és azt is megemlítette, hogy sínen van az élete. "Most jegyzett el a párom, nagyon boldogok vagyunk. Amúgy minden rendben, lassan végzek a főiskolával, aztán elkezdődhet a családi, Győzikétől mentes életem."

A Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokOrigoÍgy kíván boldog húsvétot követőinek Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-igy-kivan-boldog-husvetot-kovetoinek-bodi-sylvi-a-vizben.htmlA minap eljegyzési gyűrűt posztoló Bódi Sylvi mesés környezetben ünnepli a húsvétot. TV + SztárokOrigoÚj családtag Kiss Ramónáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-uj-csaladtag-kiss-ramonaeknal-egy-kutyus.htmlNyuszi helyett kutyával bővült Kiss Ramóna családja. A Barátok köztből távozó színésznő a kis fehét szőrgombóccal kíván boldog ünnepet. TV + Sztárok--Újra műsort vezet nyolc év után Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-ujra-musort-vezet-8-ev-utan-majustuol-szorcsik-viki.htmlKészült a visszatérésre, de nem mindenáron. TV + SztárokOrigoNAV-botrány - "Jóakaróinak" üzent Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-nav-botranyban-uzent-gaspar-bea.htmlAhogy hírül adtuk, Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A showman felesége "megszólalt" az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.