Istenes Bencének hiányzik a családja: a Survivor miatt távol van tőlük

Forrás: Instagram/istenesbence -
Istenes Bence család Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence már egy ideje a elutazott a mesés Fülöp-szigetekre, hiszen ott forgatják a Survivort, aminek ő a műsorvezetője. Családja nélkül azonban nehezen bírja!

Istenes Bence könnyes búcsút vett a családjától, hiszen néhány hete megérkezett a Fülöp-szigetekre. Ott forgatják a Survivor című show-t, aminek ő a műsorvezetője. Másfél hónapig lesz távol, ami nem könnyű sem neki, sem Csobot Adélnak. Az időeltolódás miatt még beszélni is nehezen tudnak, és Bencének máris nagyon hiányzik a családja, valamint a hőmérséklet miatt is szenved.

Istenes Bence és Nátán sokáig nem pihengetnek így együtt Forrás: Instagram/istenesbence

"

A család nélkül nyilván nagyon nehezen bírom.

A legdögösebb hollywoodi édesanyákhttp://www.life.hu/csalad/20170424-legdogosebb-hollywoodi-edesanyak.htmlGyönyörűek, kortalanok, tehetségesek és anyák – következő, szigorúan szubjektív listánkon összegyűjtöttük Hollywood legdögösebb édesanyáit. Család--Elképesztő szülői húzások fényképeken megörökítvehttp://www.life.hu/csalad/20170425-szuloi-bakik-fenykepeken-megorokitve.htmlGyereket nevelni egyáltalán nem könnyű feladat, mégis talán kijelenthetjük, hogy vannak olyan bakik, amiket illik nem elkövetni. Hogy csak egy példát említsünk: nem feltétlenül szerencsés elfeledkezni a hátunkon csüngő gyerkőcről, miközben kényelmesen, hátra dőlve elhelyezkedünk a metró ülésén. Vagy ha ez a furcsa helyzet mégis megesne, legalább arra figyeljünk, hogy ne készüljön rólunk közben fotó. CsaládOrigoMegszületett Regős Lili kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170425-anya-lett-regos-lili-a-wbpf-fitneszvilagbajnoka.htmlAnya lett Regős Lili, a WBPF fitneszvilágbajnoka. Kislánya 54 centiméterrel és 2900 grammal jött világra. Család--Ördög Nóra gyerekei aranyosan alszanak az ágyban - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170425-ordog-nora-gyerekei-aranyosan-alszanak-az-agyban.htmlLehet, hogy Ördög Nóra nem tudta teljesen kialudni magát, de a gyermekeinek biztos édesek voltak az álmai: így aludt összebújva a szülői ágyban Mici és Venci. CsaládOrigoBabát vár a tavaly meggyilkolt Vivien édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20170425-babat-var-a-tavaly-meggyilkolt-vivien-edesanyja-gyongyi.htmlNapokon belül karjaiban tarthatja meggyilkolt lányuk kisöccsét Vivien édesanyja, Gyöngyi ugyanis gyermeket vár. CsaládOrigoHorváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170424-igy-nez-ki-horvath-eva-kisfia-foto.htmlVégre láthattuk, hogyan fog kinézni Horváth Éva kisfia, ha megszületik. Édes ultrahangfotót posztolt a sztármami. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.