Serena Williams véletlenül hozta nyilvánosságra, hogy várandós

Forrás: Instagram/Serena Williams -
terhes Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serena Williams elmondása szerint véletlenül hozta nyilvánosságra múlt héten, hogy várandós.

"Minden héten készítek magamról egy fotót, hogy lássam, mennyit változtam. Ezeket elmentem a telefonomra, ám múlt héten az egyiket véletlenül feltöltöttem" - mondta a 23-szoros Grand Slam-győztes teniszező kedden egy kanadai konferencián.

Serena Williams véletlenül hozta nyilvánosságra, hogy terhes Forrás: Instagram/Serena Williams

A 35 éves Williams múlt héten, a Snapchat nevű közösségi oldalra töltött fel egy fürdőruhás fotót, amelyen jól láthatóan gömbölyödik a hasa. A képre annyit írt: "20 hét", ami - mint utólag elismerte - azt jelentette, hogy húszhetes terhes.

Az amerikai világelső kedden elárulta azt is, két nappal a januári Australian Open kezdete előtt tudta meg, hogy gyermeket vár.
"Nem volt könnyű, hiszen rengeteg történetet hallani arról, hogy emberek rosszul vannak, könnyen elfáradnak, amikor gyermeket várnak. Minden ilyen érzést ki kellett zárnom magamból, hiszen senki nem tudott az állapotomról, nekem pedig meg kellett nyernem a versenyt. Minden tornán ezt várják tőlem, ha nem sikerül, az még nagyobb hír, mint a terhességem" - jegyezte meg Serena Williams, aki megnyerte a melbourne-i viadalt.


Williams - aki decemberben jelentette be, hogy jegyben jár a Reddit közösségi oldal társalapítójával, Alexis Ohaniannel - megerősítette, jövőre ismét szeretne ott lenni a mezőnyben.
"Egyértelmű célom, hogy visszatérjek. Még nem végeztem" - mondta Serena, aki számára nővére, Venus jelenti a fő inspirációt.
"A nővérem 36 éves és még mindig játszik. Tudom, hogy erre én is képes leszek, az anyaság csak egy új része lesz az életemnek. Remélem, a gyermekem ott lesz velem és szurkolni fog nekem" - tette hozzá.

Eltűnt gyerekek, akik csodával határos módon évek múltán előkerültekhttp://www.life.hu/csalad/20170426-elveszett-gyerekek-akik-csodaval-hataros-modon-evek-multan-elokerultek.htmlKorábban már többször is foglalkoztunk eltűnt gyerekek eseteivel. Egy interjúban Brandl Csilla alezredes asszonnyal beszélgettünk arról, miként kezelik idehaza az eltűnéseket, egy másik cikkben pedig öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutattunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Most viszont jöjjön néhány reménysugárt jelentő eset: ha hosszú évekbe tellett is, az alábbi eltűnt gyerekek végül szerencsésen hazakerültek. Család--5 éves kisgyermek mentette meg az édesanyja életéthttp://www.life.hu/csalad/20170426-megmentette-az-agyverzesben-szenvedo-anyja-eletet-a-kisfiu.htmlElképesztő hőstettet hajtott végre egy 5 éves kisfiú. Megmentette az édesanyja életét, miközben a 2 hónapos testvérére vigyázott. CsaládThinkstockIstenes Bencének hiányzik a családja: a Survivor miatt távol van tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20170426-istenes-bencenek-hianyzik-a-csaladja.htmlIstenes Bence már egy ideje a elutazott a mesés Fülöp-szigetekre, hiszen ott forgatják a Survivort, aminek ő a műsorvezetője. Családja nélkül azonban nehezen bírja! Család--A legdögösebb hollywoodi édesanyákhttp://www.life.hu/csalad/20170424-legdogosebb-hollywoodi-edesanyak.htmlGyönyörűek, kortalanok, tehetségesek és anyák – következő, szigorúan szubjektív listánkon összegyűjtöttük Hollywood legdögösebb édesanyáit. Család--Elképesztő szülői húzások fényképeken megörökítvehttp://www.life.hu/csalad/20170425-szuloi-bakik-fenykepeken-megorokitve.htmlGyereket nevelni egyáltalán nem könnyű feladat, mégis talán kijelenthetjük, hogy vannak olyan bakik, amiket illik nem elkövetni. Hogy csak egy példát említsünk: nem feltétlenül szerencsés elfeledkezni a hátunkon csüngő gyerkőcről, miközben kényelmesen, hátra dőlve elhelyezkedünk a metró ülésén. Vagy ha ez a furcsa helyzet mégis megesne, legalább arra figyeljünk, hogy ne készüljön rólunk közben fotó. CsaládOrigoBabát vár a tavaly meggyilkolt Vivien édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20170425-babat-var-a-tavaly-meggyilkolt-vivien-edesanyja-gyongyi.htmlNapokon belül karjaiban tarthatja meggyilkolt lányuk kisöccsét Vivien édesanyja, Gyöngyi ugyanis gyermeket vár. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.