Ezért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvese

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. 

Ahogy elvált a feleségétől Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám, szinte azonnal megkérte a szép műsorvezető kezét.

"Mi sem tudtunk róla, hogy mire készül, de ennél a srácnál nem is egyszerű kitalálni, hogy épp mit gondol... mindig jár az agya" – árulta el a Borsnak Pataki Ádám barátja. "Az persze egyértelmű volt, hogy meg fogja kérni Claudia kezét, hiszen egyfelől egy régimódi fazon, másfelől nagyon szereti őt. Ez látszik minden gesztusán, és azon is, ahogy a gyermeke édesanyjára néz. Nagyon összeillenek, ami elsőre furcsa lehet, hiszen Ádám egy csendes férfi, Claudia pedig egy hangos nő, mégis olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja. Őszinte szerelem az övék" - tette hozzá.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

"Nagyon boldogok vagyunk! Készültem a lánykérésre, nagyon izgultam, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy tervezem, és szerencsére minden össze is jött. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Claudia igent mondott!" - nyilatkozta a lapnak Pataki, és arról is beszélt, hogy az esküvő időpontját még nem tűzték ki. "Az eljegyzés volt a fontos, hogy érezze a szerelmem, hogy mindennél jobban vágyom arra, hogy örökre az életem része legyen".

Új fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Megszületett Regős Lili kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170425-anya-lett-regos-lili-a-wbpf-fitneszvilagbajnoka.htmlAnya lett Regős Lili, a WBPF fitneszvilágbajnoka. Kislánya 54 centiméterrel és 2900 grammal jött világra. Család--Közös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigoNem jött össze a baba a házaspárnál, kiderült, hogy ikertestvérekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nem-jott-ossze-a-baba-a-hazasparnal-kiderult-hogy-ikertestverek.htmlTöbb éve vártak már a gyermekáldásra, amikor orvoshoz fordultak. A hír, amit kaptak, ledöbbentette mindkettőjüket. CsaládÍgy néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.