Gombos Edina a gyerekei miatt költözött Amerikába

Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki meglepődött, amikor Gombos Edináék felpakoltak, és nekivágtak az ismeretlennek. Amerikába költöztek, és sokan féltették őket, de úgy tűnik, hogy minden számításuk bejött! Gyönyörű helyen élnek, és nem is lehetnének boldogabbak!

Nagy elhatározás kell ahhoz, hogy az egész családdal együtt külföldre költözzön az ember, de Gombos Edináék mégis megtették. Bátorságuk, úgy tűnik, meghozta az eredményét, hiszen boldogabbak, mint valaha. Amerikában minden számításukat megtalálták, és persze a gyerekeknek is sokkal jobb ott...

Gombos Edina és családja is hihetetlenül boldog Forrás: Facebook/Edina Gombos

Edina ugyanis egy korábbi interjújában bevallotta, itthon attól tartott, csúfolni fogják a gyerekeit a bőrszínük miatt. "Gyakran viszem Mirit olyan közösségbe, ahol külföldi gyerekek vagy éppen mozgássérültek vannak. Szeretném korán felkészíteni arra, hogy egyszer majd bizony kérdezgetni fogják a bőrszínéről" – idézi a hot! Magazin Gombos Edinát, akinek ezzel a problémával Floridában nem kell szembenéznie. Minden a terveik szerint alakul!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.