Justin Timberlake így köszöntötte feleségét anyák napján

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
anyák napja Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nálunk már elmúlt anyák napja, de Amerikában idén május 14-én ünnepelték. Justin Timberlake is megemlékezett az eseményről, egy gyönyörű posztban köszönte meg feleségének, hogy ilyen csodálatos édesanya.

Anyák napján mindenki köszönetet mond, ekkor kerül a figyelem központjába, hogy mennyit is tesznek az anyák azért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a családban. Itthon május első vasárnapján szoktuk köszönteni őket, Amerikában viszont idén május 14-én ünnepelték. Természetesen a sztárok is megemlékeztek az édesanyákról,

Justin Timberlake például a feleségét köszöntötte gyönyörű sorokkal.

Justin Timberlake nagyon szereti Jessica Bielt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

"Csodállak téged. Nagyon nehéz szavakba önteni mindent, amit egy anya tesz. És te ezt olyan kegyesen csinálod. Köszönöm, hogy megadtad nekem a legnagyobb ajándékot, és hogy megmutatod a fiunknak, mit jelent jó embernek lenni. Te megérteted velem azt is, mennyi mindent tett anyukám. Boldog anyák napját, szerelmem" - írta ki Justin Bieber egy gyönyörű fotó kíséretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.