Menyasszonyok anyaszerepben - Bűbájos szoptatós fotók

esküvő szoptatás nyilvános szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák.

Manapság egyáltalán nem ritka, ha a házasulandó párnak már született gyermeke, és ő is jelen van azon a ceremónián, amelyen a szülei megteszik egymás felé a szeretet és szerelem fogadalmát. Ez annyira gyönyörű esemény - például amikor a gyűrűket a saját lurkó adja át -, hogy csupán egy dologgal lehet überelni.

Kevesebb szebb dolog van annál, mint hogy a gyűrűt az esküvőn saját gyermekünk adja át Forrás: Thinkstock

Te szoptatnál nyilvános helyen?

Az utóbbi években több édesanyát is atrocitások értek amiatt, mert nyilvános helyen szoptatták meg a babájukat - egy diplomatacsaládot ráadásul terroristának is néztek. Szerintetek az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy a környezet legyen megengedőbb? Olvass a témáról!

Amikor a menyasszonynak még anyatejes a babája, akkor bizony van, hogy felborítja az előre megtervezett esküvői programokat. Megéhezhet a készülődés közben, a ceremónia alatt, a fogadáson vagy épp a nyitótánc közben, ilyenkor pedig lázas készülődés ide, feszített menetrend oda, a picit meg kell etetni.

A szoptatás a világ egyik legtermészetesebb dolga, az anyaság megélésének egy csodálatos állomása.

Az alábbiakban 15 szoptatós fotót láthatsz, 15 teljesen különböző babával és anyával, csupán egy a közös bennük; mind az édesanyák esküvőjén készült.

/1705/Menya2017517101712
Kendőzetlen valóság a szoptatásról: Galéria!http://www.life.hu/csalad/20170329-igy-nez-ki-a-szoptatas-valojaban.htmlBizony, mert a szoptatás sem kizárólag móka és kacagás. CsaládOrigoŐ lenne a szoptatás királynője? Barátai gyermekeit is ez a 26 éves nő szoptatjahttp://www.life.hu/csalad/20161107-a-26-eves-no-12-gyereket-szoptatott-baratai-gyerekeit-is-o-etette.htmlA szoptatás az anya-gyerek közötti legcsodásabb kapcsolat. A 26 éves, kétgyermekes anyuka olyannyira imádta etetni gyermekeit, hogy barátai csemetéit is megszoptatta, ha épp szükség volt rá. Család--Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160415-elaina-bellis-edesanya-felrobbantotta-az-internet-szoptatos-fenykepevel-es-oszintesegevel.htmlElaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott. CsaládOrigoEz a világ legromantikusabb esküvői fotója http://www.life.hu/csalad/20170508-ez-a-legcsodalatosabb-eskuvoi-foto.htmlNapvilágra került minden idők egyik legmeghatóbb esküvői fotója. A fényképész nem bízta a véletlenre, kihozta az ifjú párból a legmélyebb érzelmeket. CsaládOrigoHázasság első látásra, avagy az esküvő csodájának elbagatellizálásahttp://www.life.hu/csalad/20170503-hazassag-elso-latasra-avagy-az-eskuvo-elbagatellizalasa.htmlHázasság első látásra. Számos kínos pillanat és megannyi kérdés. Ez lesz a jövő? Pszichológusok döntik el, mi pedig belevágunk, mert évek óta nem találjuk meg azt, aki a társunk lehetne? Mondhatjuk, hogy visszarepültünk száz évet, de az is lehet, hogy a jövőnkből kaptunk egy szeletet. Lehetséges, hogy valóban nem érdemes a „bummot” várni, hisz az is csak egy kémiai fellángolás, ami nem tudományosan megalapozott párválasztásra sarkall minket... CsaládThinkstockÚjabb képek kerültek elő Gianni és Debreczeni Zita titkos esküvőjérőlhttp://www.origo.hu/teve/20170501-ujabb-kepek-kerultek-elo-gianni-es-debreczeni-zita-titkos-eskuvojerol-olaszorszag.htmlGianni és Debreczeni Zita titokban házasodtak össze Olaszországban, a napokban már csepegtették a romantikus fotókat az esküvőről. A pár csak utólag avatja be a követőket a nagy nap eseményeibe, korábban nem meséltek sokat a tervekről, és az esküvő részleteit is csak utólag árulták el. TévéOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.