Álomszép fotók Katalin hercegnéről és a kislányáról, Saroltáról

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
Pippa Middleton Katalin hercegné Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai a Middleton és brit királyi család életében is. Katalin húga, Pippa ugyanis férjhez ment.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szombat délután egy káprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middleton. Természetesen elbűvölően festett Katalin hercegné is a húga esküvőjén, ahol egyébként se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt.

Little Charlotte

HRH The Duchess Of Cambridge (@duchesse_kate) által megosztott bejegyzés,

De leginkább a kis Saroltáról készült képekkel nem lehet betelni. A hercegnő hatalmasat nőtt, és persze nagyon cuki:

Katalin hercegné és Sarolta Forrás: AFP/Justin Tallis

Álomszép képek készültek anyáról és lányáról:

A hercegnő tündéri nyoszolyólány volt Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth
Pippa Middleton esküvőjén se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-igy-zajlott-le-pippa-middleton-eskuvoje.htmlFérjhez ment szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga.TV + Sztárok--Elbűvölően festett Katalin hercegnő húga esküvőjénhttp://www.life.hu/trend/20170520-elbuvoloen-festett-katalin-hercegno-huga-eskuvojen-barackszinuben.htmlHa választanunk kellene, nem is tudnánk eldönteni, a menyasszony, Pippa Middleton vagy Katalin volt-e gyönyörűbb a szombati esküvőn. Trend--Ők érkeztek meg eddig Pippa Middleton esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ok-erkeztek-meg-eddig-pippa-middleton-eskuvojere-harry-vilmos.htmlMár tényleg nincs sok idő, hogy Pippa Middleton kimondja a boldogító igent 41 éves bankár vőlegényének, James Matthewsnak. A vendégek már el is kezdtek gyülekezni: a legközelebbi rokonság - egy része legalábbis - megérkezett. TV + Sztárok--Ezért várja mindenki az év esküvőjét: Pippa Middleton és James Matthews egybekelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ezert-varja-mindenki-az-ev-eskuvojetpippa-middleton-es-james-matthews-egybekelnek.htmlAz év egyik kiemelkedő eseménye mindenképpen Pippa Middleton és James Matthews szombati esküvője lesz. TV + SztárokOrigoKáprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middletonhttp://www.life.hu/trend/20170520-ilyen-ruhaban-ment-ferjhez-pippa-middleton-james-matthews.htmlVégre! Kimondta a boldogító igen egymásnak Pippa Middleton és James Matthews. És az első képek is megérkeztek az esküvőről, meg is mutatjuk nektek. Trend-- Ismerd meg Pippa Middletont, Katalin hercegnő húgát! - Fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170520--ismerd-meg-pippa-middletont-katalin-hercegno-hugat.htmlPippa Middletont már egy ideje nem csupán Katalin hercegnő húgaként emlegetik. A legtöbben talán akkor ismerték meg, amikor a nővére esküvői tanúja volt, de sokat beszéltek arról is, amikor Kim Kardashiannel popsiháborúban álltak egymással, így ő is igazi celeb lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.