Nicole Kidman gyerekei nem láthatják a sztár filmjeit

2017.05.24. 19:18

Nem mindennapi információt árult el a magánéletével kapcsolatban Nicole Kidman. Kiderült, hogy a színésznő nagyon határozott módszerrel különíti el a munkáját a családjától. 

Természetesen Nicole Kidman is részt vett a Cannes-i filmfesztiválon, sőt még interjút is adott, amelyben a munkájáról és a magánéletéről egyaránt mesélt. 

Megtudtuk, hogy a 49 éves sztár gyermekei nem nézhetik majd meg Nicole új filmjét, az Egy szent szarvas meggyilkolása című produkciót, de kiderült, hogy nem ez az egyetlen filmje Kidmannek, amit a csemetéi nem láttak.

Nicole Kidman gyermekei nem láthatják a sztáranyuka fimjeitForrás: AFP/Alberto Pizzoli

"Ez az, amit a gyerekeim biztosan nem fognak megnézni. De tulajdonképpen, nem is igazán látták a filmjeimet. A családom teljesen elkülönül az életem kreatív oldalától" - mesélte a sztár.

Párja is hasonló életet él, noha ő nem színész, hanem zenész. Ugyan éltek már meg hullámvölgyeket és már párterápián is voltak, mégis nagyon hálásak a kapcsolatukért. 

"Szerencsésnek érzem magam, hogy egy zenészhez mentem feleségül. Mindketten kiélhetjük magunkat a munkánkban, otthon pedig visszafogodtan tudjuk élni az életünket" - írta meg a JustJared.

Nicole KidmanCannes-i filmfesztiválgyereknevelés