Exkluzív babafotón Liptai Claudia kisfia, Pataki Marcell

2017.05.25. 13:03

Liptai Claudia eddig csak apró részleteket mutatott kisfiából, de most végre láthatjuk Marci csinos kis pofikáját is! A műsorvezető élvezi az anyaságot, és csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Fiús anyuka lett több mint fél évvel ezelőtt Liptai Claudia, a kezdeti kétségbeesés után azonban hamar ráérzett a dolgok ízére. A műsorvezető semmi pénzért nem menne vissza dolgozni, annyira élvezi a babázást. Claudia elárulta, hogyan telnek Marcival a mindennapjai. 

Liptai Claudia megmutatta a kisfiát, MarcitForrás: Story Magazin

"Sokkal türelmesebb vagyok vele, mint Pankával voltam. Biztos, hogy a korom miatt is, egyszerűen megértem rá, Panka pedig eleve nyugtalanabb természet. (...) Pankával elkövettem azt a hibát, hogy egyfajta nyomás hatására nagyon gyorsan visszamentem dolgozni. Most már semmi és senki nem tudna hatni rám. Nem gondoltam, hogy ennyire élvezni tudom ezt a csak babázós korszakot"  – mondta Claudia a Story Magazinnak. Elárulta, Pankával is nagyon jó a kapcsolata Marcinak. "Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy ennyire nagy szerelem lesz köztük" – mondta Claudia, akinek a lánya magától segít mindenben. A műsorvezető azt is elárulta, mikor tervezik az esküvőt: még nincs konkrét időpont.

Azt mindenképp szeretném megvárni, hogy Marci már tudjon járni.  Ő hozza majd a gyűrűket, a lányaink pedig gyönyörű koszorúslányok lesznek" – árulta el Clau.

Liptai ClaudiaMarcifotó