Exkluzív babafotón Liptai Claudia kisfia, Pataki Marcell

fotó Liptai Claudia Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia eddig csak apró részleteket mutatott kisfiából, de most végre láthatjuk Marci csinos kis pofikáját is! A műsorvezető élvezi az anyaságot, és csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Fiús anyuka lett több mint fél évvel ezelőtt Liptai Claudia, a kezdeti kétségbeesés után azonban hamar ráérzett a dolgok ízére. A műsorvezető semmi pénzért nem menne vissza dolgozni, annyira élvezi a babázást. Claudia elárulta, hogyan telnek Marcival a mindennapjai.

Liptai Claudia megmutatta a kisfiát, Marcit Forrás: Story Magazin

Nem gondoltam, hogy ennyire élvezni tudom ezt a csak babázós korszakot"

Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy ennyire nagy szerelem lesz köztük"

Azt mindenképp szeretném megvárni, hogy Marci már tudjon járni.

Stohl András nehezen szakadt el családjától: pszichológusnál is járthttp://www.life.hu/csalad/20170525-stohl-andras-nehezen-szakadt-el-csaladjatol.htmlStohl András mindenkit meglepett mikor bejelentette, elköltözik családjától. A színésznek új párja van, és azóta teljesen felfordult az élete. Bevallotta, nagyon boldog, de nem teljesen. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoEltűnt, elrabolt gyermekek - Megelőzhető, vagy csak a szerencsén múlik?http://www.life.hu/csalad/20170524-eltunt-elrabolt-gyermekek-megelozheto-vagy-a-szerencsen-mulik.htmlAzt hiszed, hogy a te gyermeked nem menne el egy idegennel? – Lehet, hogy tévedsz, ez pedig akár az életébe is kerülhet. Évente több mint 100 gyermek tűnik el nyomtalanul. Elszöktek, elrabolták őket, tragédia áldozatai lettek? Ezekre a kérdésekre csak nagyon ritkán kapunk választ – persze van, hogy évek óta eltűnt gyermekek előkerülnek, de sajnos nem ez a jellemző. Ma, az eltűnt gyermekek világnapján a megelőzést helyezzük előtérbe. Mi az, amit szülőként megtehetünk gyermekeink védelmében? CsaládThinkstockNicole Kidman gyerekei nem láthatják a sztár filmjeithttp://www.life.hu/csalad/20170524-nicole-kidman-nem-mutatja-meg-gyermekeinek-a-filmjet.htmlNem mindennapi információt árult el a magánéletével kapcsolatban Nicole Kidman. Kiderült, hogy a színésznő nagyon határozott módszerrel különíti el a munkáját a családjától. Család--Erdei Zsolt koraszülött kisfia már stabil, de még nem mehet hazahttp://www.life.hu/csalad/20170524-erdei-zsolt-koraszulott-kisfia-mar-stabil.htmlErdei Zsolt kisfia idő előtt, 7 hónaposan jött a világra. A pici állapotáról kétségbeejtő hírek láttak napvilágot, a sportoló pedig maga nyilatkozott arról, hogy is van most a kislányuk. CsaládOrigoSztárapák balkézről született gyermekei - Eltitkolt szerelemgyerekek?http://www.life.hu/csalad/20170522-sztarapak-balkezrol-szuletett-gyermekei-eltitkolt-gyerekek.htmlFélrelépni sosem szerencsés dolog, főként akkor nem, ha az ember híres, hiszen az életét emberek milliói követik árgus szemmel. Ritkán, de előfordul azonban, hogy mégis sikerül a megcsalás tényét, akár közel 30 évig eltitkolni. A titkok viszont sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nem csak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat. A következőkben olyan sztárapukákat mutatunk be, akik bizony titkolták törvénytelen gyermeküket, ám mind az öten másként kezelték ezt a helyzetet. CsaládAFPÍgy tölti szabadnapját Ördög Nóra: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170523-kambodzsaban-csonakazik-a-csaladjaval-ordog-nora.htmlA híres műsorvezető nem mindennapi eseményeket él át, mióta Ázsiába költözött. Persze nem örökre helyezte át a székhelyét, csak amíg tart az Ázsia Expressz című műsor forgatása. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.