Oszter Sándor nem örül lánya, Oszter Alexandra eljegyzésének

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
eljegyzés Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, ami számára nem örömteli. Ki is jelentette, hogy ő bizony nem örül neki.

Oszter Alexandra hetekkel ezelőtt a Facebook-oldalán tudatta az örömhírt rajongóival. A színésznőt eljegyezték, de konkrét dátumot még nem tűztek ki az esküvőre. Az biztos, hogy nem a nyáron fogják megtartani, de nem is kell sietniük. Szeretik egymást, és boldogok, a barátaik pedig örülnek, hogy Alexandra és Péter egymásra talált. Nem úgy Oszter Sándor, aki kijelentette, nem örül az eljegyzésnek.

Oszter Alexandra eljegyzésének nem örül az apja Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem örülök neki. Miért örülnék? Örüljön ő!

mondta a Borsnak

Csisztu Zsuzsának mennie kell az ATV-ből?http://www.life.hu/sztarok/20170606-csisztu-zsuzsa-musora-veget-er-az-atv-n.htmlLapértesülések szerint Csisztu Zsuzsának véget ért a karrierje az ATV-n.TV + Sztárok--Lajcsi lánya, Galambos Bogi brutális dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20170606-galambos-boglarka-bikiniben.htmlKülönleges képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán Galambos Lajos lánya, Bogi.TV + Sztárok--Dianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoEzért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.