Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Madár Erdei Zsolt gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres boxoló a gyereknevelés nehézségeiről mesélt, de szóba került a legkisebb csemetéje is. 

Erdei Zsolt gyermekei körül mostanában bőven van miért aggódni: a nemrég született Vilmoska még mindig a koraszülött osztályon erősödik, és bár jól van, a szülők mégis akkor lesznek igazán nyugodtak, ha már az otthonukban viselhetik a csöppség gondját.

Erdei Zsolt a gyermekei miatt aggódik Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Ám az újszülött hazaérkezése előtt Madárnak még rendet kell tennie: a 8 éves nagyfia ugyanis az édesapján próbálgatja a karmait. Viktor nincs könnyű helyzetben, hiszen ő a boxoló korábbi kapcsolatából született. A fiú édesanyja magával vitte őt Németországba a válás után néhány évvel, de Viktor nem érezte kint jól magát. Nagyon hiányzott neki az édesapja és az eddigi élete, ezért inkább hazaköltözött, és most Zsolttal él.

"Jelenleg én vagyok Viktorka anyja és az apja is egyben. Nem könnyű, mert Viktor most egy kicsit nyeregben érzi magát, hiszen itt maradt velem, és tudja, hogy mennyire szeretem" - mondta a sztárapuka a Ripostnak, aki azt is elárulta, hogy időnként elnézőbb a fiával, mert nehezebb helyzetben van, mint a többiek.

Egy bennfentes szerint megszülettek Beyoncé ikrei http://www.life.hu/csalad/20170614-bizonyos-informaciok-szerint-megszulettek-beyonce-ikrei.htmlFriss hírek kerültek napvilágra a híres énekesnőről: bizonyos információk szerint megszülettek a sztárcsemeték. Család--Kádba fojtotta gyermekeit egy texasi anya - Szülés utáni depresszió, vallási fanatizmus (+18)http://www.life.hu/csalad/20170614-kadba-fojtotta-gyermekeit-egy-texasi-anya-szules-utani-depresszio-18.htmlNincs annál nagyobb bűn, mint amikor egy anya a gyermekei ellen fordul. Most egy olyan nő szörnyű tettét mutatjuk be, aki nem csupán gyerekgyilkos, hanem egy szülés utáni depresszióban szenvedő anya is, akit magára hagytak, és végül ez vezetett a tragédiához. Andrea Yatest nem találták bűnösnek az őrültsége miatt, miután vízbe fojtotta 5 gyermekét. Család--Súlyosan beteg kislány mutat példát önzetlenségből és emberségbőlhttp://www.life.hu/csalad/20170613-sulyos-beteg-kislany-mutat-peldat-onzetlensegbol-es-embersegbol.htmlMár 4 év telt el azóta, hogy megírtuk Málna és Virág történetét. Mindkét kislány, az úgynevezett hyper IgE szindrómában szenvednek, ezek a betegek általában nem érik meg a felnőttkort. Ám ez két kis harcos és családjuk példaértékű életigenlésről tesz tanúbizonyságot nap mint nap. Sőt még ők segítenek másoknak! Horváth Bálinttal, a kislányok nevelőapjával beszélgettünk arról, hogy miként képes egy súlyosan beteg kislány önzetlen és boldog lenni. CsaládOrigoÍgy neveli 8 gyermekét az ausztrál család: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170614-nyolc-gyermeket-nevel-egy-ausztral-no.htmlMindennapi életéről számolt be egy nő, aki 8 gyermeket nevel. A kicsik napi ellátása rengeteg pénzt és energiát igényel, az édesanya heti 90 ezer forintot költ ételre. CsaládOrigo22 év után derült ki, hogy Evelin Grünwald nem a saját lányát neveltehttp://www.life.hu/csalad/20170614-22-ev-utan-derult-ki-hogy-nem-a-sajat-lanyat-nevelte.html22 év után derült ki, hogy az anya nem a saját lányát nevelte fel. A kórházban cserélték el a babákat, minden érintett 30 ezer eurós kártérítést kap. CsaládOrigoÖrdög Nóra kisfia bölcsis ballagásáról posztolt: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170613-ordog-nora-kisfianak-veget-ert-a-bolcsode.htmlÖrdög Nóra kisfia számára hatalmas nap volt a mai: egy életre véget ért a bölcsődei élet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.