Sharon Stone 59 évesen újabb gyereket adoptálna

Forrás: Robyn Beck / AFP -
örökbefogadás Sharon Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone három gyermeket fogadott örökbe, és az anyaság a legjobb dolog, ami történt vele: ezért tervez 59 évesen még egy gyermeket magához venni.

Sharon Stone többször teherbe esett, de sajnos mindig tragikus vége lett várandósságának. Utolsó két terhessége az ötödik hónapnál szakadt meg, amit nem könnyű átvészelni egy nőnek. Később a munkája miatt volt lehetetlen számára, hogy várandós legyen, ezért csak egy út maradt számára, ha anyává akart válni, mégpedig az örökbefogadás.

Sharon Stone újabb gyermeket fogadna örökbe Forrás: Robyn Beck / AFP

Eddig három gyermeket vett magához, ami élete legjobb döntésének bizonyult.

Már kicsi koromban is felnéztem azokra, akik adoptálnak, és nem érdekelt az emberek véleménye"

"Ezzel nemcsak felelősséget vállalsz valakiért, aki a gyermeked, de meg is mented a szörnyű körülmények közül, amikben előtte élt"

Elképesztő bikinialakot villantott az 58 éves Sharon Stone

A világhírű színésznő a Malibun strandolókat kápráztatta el szuperdögös bikinialakjával. Hihetetlen, hogy Sharon 58 éves, de ennek a testén még nyoma sincs! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Cristiano Ronaldo lelépett a kupáról, hogy az ikrekkel lehessen http://www.life.hu/csalad/20170629-cristiano-ronaldo-vegre-lathatja-az-ikreket.htmlMegható lépésre szánta el magát Ronaldo: eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa a fiait. Család--Megható anya-fia képet posztolt Zséda http://www.life.hu/csalad/20170629-megmutatta-a-nagy-fiat-zseda.htmlA gyönyörű énekesnő betekintést engedetett a magánéletébe: közös fotót posztolt a fiával, Nimróddal. CsaládFotó: Mudra László - OrigoJason Statham kisfia megszületett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170629-jason-statham-fia-megszuletett.htmlMegszületett az akcióhős Jason Statham első gyermeke modell kedvesétől. Egy megható Instagram-képpel tudatták a kisfiú megérkezését. Család--Illemtanóra - Udvariassági alapismeretek (nem csak gyermeket nevelőknek)http://www.life.hu/csalad/20170625-illemtanora-udvariassagi-alapismeretek-nem-csak-gyermeket-neveloknek.htmlAz udvariasság fél siker. Ez pedig az élet minden területén érvényes; az iskolában éppúgy, mint egy munkahelyen vagy párkapcsolatban. Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy előnnyel induljon az életben! Mutass példát az alapvető illemszabályok ismeretével. Összegyűjtöttük a 18 legfontosabbat. Család--Közös szelfit posztolt az unokájával Nagy Feró: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170628-nagy-fero-szelfit-posztolt-az-unokajaval.htmlKülönleges fotó került fel nemrég Nagy Feró közösségi oldalára, amelyen nem csak az énekest, hanem a tündéri unokáját is láthatjuk. CsaládFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs 8. házassági évfordulóját ünnepli feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20170628-sebestyen-balazs-megmutatta-feleseget-foto.htmlSebestyén Balázs megható posztban tudatta a jó hírt: ma van a házassági évfordulójuk feleségével, Vikivel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.