Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence élik a fiatal szülők mindennapjait és fotóikon is látszik, mennyire boldogok. Bővül a család?

A két sztár alig várta már, hogy szülők lehessenek és mióta megszületett kisfiuk, Nátán, így érzik teljesnek az életüket. Bár a babához igazítják minden idejüket, mégsem hagytak fel karrierjükkel, sőt többlaki életet is élnek, hiszen Bence Kölnben is szeretné bizonyítani tévés kvalitásait és jelenleg Németországban is dolgozik.

A sűrű napirend mellett sem tettek le arról, hogy kisfiuknak egy testvért is adjanak. Napirenden van náluk a második gyerek is.

"Szeretnék majd egy kislányt is, jó lenne egy újabb Adél hercegnő, olyan édes kis kezekkel, mint amilyenek neki is vannak"- mesélte a műsorvezető a Blikknek.

Csobot Adél nehezen viselte Bence távollétét: alig élte túl a heteket

Nehéz időszakon van túl Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető 50 napig volt távol a családjától, amit nagyon nehezen viseltek mind a ketten. Adél egészen addig, amíg szerelme haza nem tért, beszélni sem tudott a helyzetükről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.