Csobot Adél nehezen viselte Bence távollétét: alig élte túl a heteket

Forrás: Facebook/istenesbence -
Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető 50 napig volt távol a családjától, amit nagyon nehezen viseltek mind a ketten. Adél egészen addig, amíg szerelme haza nem tért, beszélni sem tudott a helyzetükről.

Istenes Bence a Survivor műsorvezetőjeként pontosan 50 napig volt távol a családjától, ez a helyzet egyiküknek sem volt könnyű. Ő is és Adél is visszafelé számolták a napokat, miközben küzdöttek a hiánnyal és a saját problémáikkal.

Rettentően hiányzott a családom!

Istenes Bence és Csobot Adél átvészelték a nehéz időszakot Forrás: Facebook/istenesbence

"Az ételek borzasztóan rosszak voltak. Folyamatosan rizst és csirkét ettünk, amelyet egy idő után rettentően meguntunk. A hőségről ne is beszéljünk! Harminc-negyven fokban kellett forgatnunk, a páratartalom miatt pedig alig kaptunk levegőt" - árulta el a hot! Magazinnak Bence, aki persze Adéllal is megosztotta a nehézségeket. Ilyenkor az énekensőnél olykor eltört a mécses, annyira sajnálta szerelmét. Szerencsére azonban túl vannak már ezen az időszakon.

Most, hogy túl vagyunk a nehezén, örülök, hogy sikerült túlélnem a heteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.