Megmutatta szeretett férjét Ábel Anita: Fotó!

fotó Ábel Anita férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető mindig színes tartalmakkal kápráztatja el a követőit, most azonban egy ritka fotót mutatott. 

A sztáranyuka nemrég mosolygós strandszelfit villantott, amitől mindenkinek azonnal megjött a kedve egy kis fürdőzéshez. Nem is beszélve a csodás panorámáról, ugyanis a felvétel Horvátország egyik mesés tengerpartján készült.

Most pedig egy olyan képet tett közzé az oldalán, amelyen a férjével kettesben szerepelnek. A fotó mellé csak annyit írt, hogy "love forever", ami 12 év házasság után igazán csodálatraméltó. Anita és Krisztián éppen utaztak valahová, és láthatóan nagyon jó hangulatban telt a napjuk.

A fénykép több mint kétezer kedvelést kapott, ami nem meglepő, hiszen ilyen kiegyensúlyozott párkapcsolatot sajnos már nagyon nehéz a mai világban találni.

Ábel Anita nem mindennapi titkot árult el magáról: Videó!

Ábel Anita olyan információt árult el élő adásban, amit talán nem szeretett volna egy országnak szétkürtölni, de már nem volt mit tenni: elszólta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.