Hosszú Katinka családi körben pihen: Fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó család Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vidám hangulatú fotó került fel Hosszú Katinka közösségi oldalára: ebből is látszik, hogy nem csak munkából áll az úszónő élete. 

Az utóbbi időben Katinka közösségi oldalán csupa olyan fotót lehetett látni, amelyek kemény munkáról árulkodtak. Persze soha nem is gondoltuk, hogy a magyar úszónő befeketett erőfeszítések nélkül ér el sikereket, de mégis úgy elszégyelljük magunkat a posztjait nézegetve, hiszen sokan még napi 10 felülést sem csinálunk.

Ám amióta elkezdődött a vizes vébé, sok vidámkodó poszt jelenik meg Katinka Instagram oldalán. Ráadásul a férje szülei is megérkeztek Budapestre, akiknek Shane annyira örült, hogy lőtt is egy szelfit, amin Mickey Egér füleket visel.

Most pedig egy friss fotó került fel a 28 éves sztár oldalára, amelyen nem csak Shane, hanem önmaga családja is szerepel.

Jó kis kikapcsolódás volt a reggeli a család egy részével :) Awesome breakfast with some of my family :)

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka fotójától dobunk egy hátast

Különleges képet posztolt Hosszú Katinka. Már nagyon vártuk, hogy láthassuk versenyezni az idei világbajnokságon, de szerencsére az Instagram-oldalán akkor is van mit nézni, mikor nem láthatjuk a medencében: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.