Pataki Zita őszintén beszél arról, miért nem lehet gyermeke

anya Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita évekig tájékoztatott bennünket a várható időjárásról, most pedig a rádióban hallhatjuk őt nap mint nap, magánéletéről azonban keveset tudunk, eddig nem is nagyon beszélt róla. Most viszont őszintén nyilatkozott arról, hogy miért nem született gyermeke. 

Pataki Zita sikeres tévés és rádiós, a férjével pedig rendkívül jó a kapcsolatuk, de egyvalami hiányzik az életükből: a gyerek. Pedig a tévés már nagyon szeretne édesanya lenni, de eddig nem vált valóra az álma, és azt is tudja, hogy miért.

Pataki Zita tzgja, miért nem született gyermeke Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Természetesen én is tisztában vagyok az okokkal, és nem is kezelem titokként,

"35 év felett a nők végiggondolják a lehetséges megoldásokat, ha nem érkezik a baba, a lombikprogramtól az örökbefogadásig"

Pataki Zita megmutatta otthonát: gyönyörű helyen él az időjós!

Pataki Zita, az RTL Klub időjósa megmutatta, milyen csodás otthonban élnek férjével. Még nincs minden kész, de így is látszik, hogy gyönyörű lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hujber Feri állítólag már el is költözött otthonrólhttp://www.life.hu/csalad/20170727-elkoltozott-otthonrol-hujber-feri.htmlHujber Ferenc körül egyre több a felfordulás, amit már a kívülállók is észrevesznek. A Mokkás kirohanása, a kényszerítés vádja és a drogbotrány után állítólag már el is költözött otthonából. CsaládOrigoMárpedig ez nem dadogás! - Beszédfejlődés, nem folyamatos beszédhttp://www.life.hu/csalad/20170726--marpedig-ez-nem-dadogas-beszedfejlodes-nem-folyamatos-beszed.htmlSok szülő rémülhet meg akkor, amikor gyermekén a dadogás jeleit észleli. Ám nem minden az, aminek látszik! A legtöbb esetben ugyanis egy ártatlan, és többségében észrevétlenül abbamaradó fejlődési szakaszról van csupán szó. Mi tehát az, ami nem dadogás, de annak tűnik? CsaládThinkstockRosszullétek gyötrik a terhes Czipán Anettet: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170726-czippan-anett-rosszul-viseli-a-terhesseget.htmlA TV2 műsorvezetője rosszul viseli a terhességet, reméljük hamarosan enyhülnek a tünetei. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHihetetlen kézbesítések - Postás történetek a világbólhttp://www.life.hu/csalad/20170725-hihetetlen-level-kezbesitesek-postas-tortenetek-a-vilagbol.htmlAmikor feladjuk a levelünket, 1-2 nap alatt odaér a címzetthez. Ám a levél útja időnként kalandosra sikerül. Sok film és sorozat is foglalkozott már az elveszett, címzett vesztett levelekkel, de az élet, időnként igazi csodákkal szolgál. Ilyen történeteket szedtünk össze, melyek egyszerre érdekesek és szívet melengetőek. Család--Nádai Anikó új kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170726-nadai-aniko-uj-parjarol-meselt.htmlNádai Anikó gyermeke apjától már régóta külön él, mostanra mindketten megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Szerencsére közös gyermekük, Patrik is nagyon jól érzi magát ebben a helyzetben, hiszen ez számára csak azt jelenti, még több embertől kap szeretetet. Nádai Anikó először beszélt a kialakult helyzetről, és új párjáról! CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170726-igy-reagalt-szabo-zsofi-anyukaja-arra-hogy-nagymama-lesz.htmlAhogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.