6 imádnivaló videó - Babák és kisgyerekek szökései

baba csecsemő szülők gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeket a videókat elnézve szinte hihetetlen, hogy a filmgyártók egyik szereplőt se kérték fel a Szökés következő évadának forgatókönyvírói posztjára. Ezek a gyakran csupán pár hónapos csöppségek olyan játszi könnyedséggel szabadulnak ki kiságyak és rácsok fogságából, hogy alig fogsz hinni a szemednek.

„Meg tudod csinálni Finn!"

A bébimonitor rögzítette ezt az imádnivaló szabadítási akciót. A kis Finnt bátyja segíti a kiságyból való szökésben. A testvéri szeretet annyira meghatóan jelenik meg ebben a pár percben, hogy a szülők egész biztos nem voltak mérgesek, amikor visszanézték. Sőt inkább büszkeséget érezhettek, hogy két fiuk ennyire megbízik egymásban.

Rács? Milyen rács?

Ez a baba úgy megy át a rácson, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Érdemes többször megnézni, mert elsőre még azt hiheted, hogy valami paranormális jelenséget látsz.

A mélység ura

A pár hónapos csecsemő apja, Francisco Aguilar készítette fiáról ezt a felvételt, melyen látszik, hogy milyen logikusan gondolkodik a kisfiú. Döbbenet, milyen okosan oldja meg, hogy ne huppanjon a földre, mégis le tudjon szállni az ágyról.

Ikrekkel az éjszaka

Az ikrek, Andrew és Ryan úgy döntöttek, hogy alvás helyett egy kis bulival, dumcsipartival és a szoba átrendezésével töltik az éjszakát. A szülőknek természetesen más elképzelésük volt, Jonathan és Susana Balkin többször visszavitte őket az ágyba, de jól láthatóan ez nem hatotta meg a fiúkat.

Szabadnak született

Van, aki egyszerűen nem bírja a kötöttségeket. Így van ezzel ez a kislány is, aki folyamatosan fejleszti szabadulóművész képességeit.

Menekülés a kiságyból

Komoly helyzetfelismerés és logikus gondolkodás kellett ahhoz, hogy ez a kisgyerek több lépcsőben megoldja a szabadulást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.