Fresh Wiki elárulta, hogyan született meg a gyermeke

Forrás: Instagram -
szülés Fresh Viki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Wiki két hete adott életet első gyermekének, Samunak, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekesnő elárulta, miért nem természetes úton született a kisfia.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, megszületett Fresh Wiki első gyermeke. Az énekesnő elárult néhány részletet a szülésről, ami nem ment olyan simán, ugyanis hatalmas volt a baba, így az orvosok a biztonság kedvéért inkább császárt javasoltak, még idő előtt.

Ilyen volt Fresh Wiki terhespocakja Forrás: Instagram

Nem is akart volna még jönni, de az orvos azt javasolta, hogy a nagy súlyra való tekintettel ne kockáztassunk,

Férjhez ment Rubint Réka - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170905-rubint-reka-ujra-ferjhez-ment.htmlRubint Réka és Schobert Norbert ezúttal újra bebizonyították egymás iránit hűségüket és szerelmüket: újra kimondták azt a bizonyos boldogító igent, immáron negyedszerre... Család--10 ország, ahol a nők helyzete a mai napig siralmas (18+)http://www.life.hu/csalad/20170826-10-orszag-ahol-a-nok-helyzete-a-mai-napig-rossz-siralmas.htmlMár írtunk 10 olyan országról, ahol bizony kifejezetten jó nőnek lenni. Most azonban ezek ellenpólusát mutatjuk meg; olyan államokat, ahol a nők helyzete a mai nap is siralmas, alsóbbrendűnek, tárgynak tartják őket és vérforraló elbánásban van részük. Család--Szigorú magániskolától az állami suliig - Itt tanulnak az európai uralkodók csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20170817-itt-tanulnak-az-europai-uralkodok-csemetei.htmlAz uralkodócsaládok igyekeznek modernebb életet élni. A legtöbb ifjú herceg és hercegnő állami intézményben kezdi meg tanulmányait, azonban a felső tagozat után általában magániskolában folytatják. Kik kapják a legszigorúbb neveltetést? Mennyibe kerülnek ezek az iskolák? És kik azok a hercegnők, akiknek a palotából érkezik az ebéd a menzára? CsaládOrigoGyerekei előtt drogozott Mel B, azaz Melanie Brownhttp://www.life.hu/csalad/20170904-mel-b-a-gyerekei-elott-drogozott.htmlNagy bajban van Mel B. Már régen pereskedik férjével, és most olyan bizonyítékok kerültek elő, ami miatt az énekesnő elveszítheti legkisebb lányát. Család--Kate Middleton már korábban elárulta, hogy jön a baba http://www.life.hu/csalad/20170904-katalin-hercegno-mar-regebben-elarulta-hogy-terhes.htmlBombaként robbant a hír, hogy Kate Middleton terhes. Pedig nem ma említette ezt először. Család--Így élvezte ki Zséda kisfiával az iskola előtti hétvégét - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170904-igy-elvezte-ki-zseda-kisfiaval-az-iskola-elotti-hetveget.htmlZséda nem gyakran mutatja meg kisfiát, de most kivételt tett: így töltötték Nimróddal az iskola előtti utolsó hétvégét! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.