Születés gyermek Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életet adott Fresh Wiki első gyermekének, egy kisfiúnak. Az énekesnő hihetetlenül boldog, meg is erősítette az örömhírt!

Hatalmas az öröm Fresh Wikiék családjában, hiszen az énekesnő életet adott első gyermekének. Wiki valamivel több mint egy évvel ezelőtt ismerkedett meg párjával, akivel rögtön érezték, hogy a kapcsolatuk nagyon komoly. Nem sokkal később már teherbe is erett a sztár, alig hitte el, hogy végre minden vágya teljesülhet: feleség és anya is lesz.

Megszületett Fresh Viki gyermeke Forrás: TV2

Most pedig még nagyobb lehet a boldogság, hiszen megszületett Fresh Wiki első gyermeke! A kisfiával és az anyukával is minden a legnagyobb rendben, de többet Wiki nem akart elárulni.

Megszületett a kisfiam,

Ripostnak

Szigorú magániskolától az állami suliig - Itt tanulnak az európai uralkodók csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20170817-itt-tanulnak-az-europai-uralkodok-csemetei.htmlAz uralkodócsaládok igyekeznek modernebb életet élni. A legtöbb ifjú herceg és hercegnő állami intézményben kezdi meg tanulmányait, azonban a felső tagozat után általában magániskolában folytatják. Kik kapják a legszigorúbb neveltetést? Mennyibe kerülnek ezek az iskolák? És kik azok a hercegnők, akiknek a palotából érkezik az ebéd a menzára? CsaládOrigoGyerekei előtt drogozott Mel B, azaz Melanie Brownhttp://www.life.hu/csalad/20170904-mel-b-a-gyerekei-elott-drogozott.htmlNagy bajban van Mel B. Már régen pereskedik férjével, és most olyan bizonyítékok kerültek elő, ami miatt az énekesnő elveszítheti legkisebb lányát. Család--Kate Middleton már korábban elárulta, hogy jön a baba http://www.life.hu/csalad/20170904-katalin-hercegno-mar-regebben-elarulta-hogy-terhes.htmlBombaként robbant a hír, hogy Kate Middleton terhes. Pedig nem ma említette ezt először. Család--Így élvezte ki Zséda kisfiával az iskola előtti hétvégét - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170904-igy-elvezte-ki-zseda-kisfiaval-az-iskola-elotti-hetveget.htmlZséda nem gyakran mutatja meg kisfiát, de most kivételt tett: így töltötték Nimróddal az iskola előtti utolsó hétvégét! CsaládOrigoHarmadik gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20170904-harmadik-gyermeket-varja-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermekét várja - a hírt meg is erősítették a Kensington-palota Twitteren oldalán. Család--Megszületett Novak Djokovic második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170903-novak-djokovic-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlMegszületett a korábbi világelső teniszező Novak Djokovic és felesége, Jelena második közös gyermeke.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.