Vilmos herceg elárult néhány részletet Katalin terhességéről

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson -
Katalin hercegné Vilmos herceg terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közleményben tudatta a királyi család, hogy Katalin ismét várandós. Vilmos herceg pedig örömmel kotyogott ki néhány részletet a terhességről.

Úton van a Katalin és Vilmos harmadik csemetéje, az örömhírt közleményben tudatta a királyi család, igaz, nagyon szűkszavúan. Azt mindenesetre megosztották, hogy Katalin nem tudja ellátni minden hivatalos kötelezettségét, mert borzalmas reggeli rosszullétek gyötrik. Ez minden, amit hajlandóak voltak elárulni, de szerencsére Vilmos kikotyogott még néhány részletet a terhességről egy konferencián.

Vilmos elárult néhány titkot a terhességről Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

A herceg egy nappal a nagy bejelentés után vett részt egy eseményen, ahol persze a várandósságról is beszélt, és elárulta, hogy Katalin 12 hetes terhes, és azt, hogy

ez egy nagyon nehéz időszak a család életében.

A felesége rosszullétei miatt a jó hír megünneplése még várat magára, ráadásul György most kezdi az iskolát, ami nehezíti a helyzetüket. Vilmos bevallotta, nincs túl sok idejük aludni, de amint Katalin jobban lesz, ez változni fog - írja az Express.

Kate Middleton már korábban elárulta, hogy jön a baba

Bombaként robbant a hír, hogy Kate Middleton terhes. Pedig nem ma említette ezt először. Már júliusban volt egy megjegyzése, ami találgatásokra adhatott volna okot! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Pataki Zita meddőségéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170907-pataki-zita-meddosegerol-vallott-idojos-rtl-klub.htmlA Class FM rádiósa és az RTL időjósa, Pataki Zita a lombikbébi-programmal kapcsolatban beszélt arról, hogy mennyit próbálkoztak a férjével, hogy teherbe essen.CsaládOrigo4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)http://www.life.hu/csalad/20170906-4-pszichopata-baratno-bosszuja-megcsalas-feltekenyseg.htmlA bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. CsaládThinkstockElőször találkoznak az elválasztott ikrek- videó!http://www.life.hu/csalad/20170906-konnyek-kozt-talalkoztak-az-ikerlanyok.htmlA kínai ikerlányokat születésük után egyből szétválasztották, majd a csecsemőket két különböző amerikai családnak adoptálták, akik több száz kilométeres távolságban laktak egymástól. Család--Fésűs Nelly lánya már kész hölgy: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170906-fesus-nelly-lanya-csodalatosan-szep.htmlA magyar színésznő nagyobbik lánya mára már 15 éves, és meg kell hagyni: egyre jobban hasonlít egy fiatal hölgyre, mint egy kislányra. CsaládOrigoFésűs Nelly lánya már kész hölgy: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170906-fesus-nelly-lanya-csodalatosan-szep.htmlA magyar színésznő nagyobbik lánya mára már 15 éves, és meg kell hagyni: egyre jobban hasonlít egy fiatal hölgyre, mint egy kislányra. CsaládOrigoFresh Wiki elárulta, hogyan született meg a gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170906-fresh-wiki-elarulta-hogyan-szuletett-meg-a-gyermeke.htmlFresh Wiki két hete adott életet első gyermekének, Samunak, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekesnő elárulta, miért nem természetes úton született a kisfia CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.