Rubint Réka össze akarja hozni 16 évvel ezelőtt elvált szüleit

Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka szülei 16 évvel ezelőtt váltak el, ám a sztármami akkor érezné magát igazán felhőtlenül boldognak, ha újra egymásra találna az édesanyja és az édesapja.

Réka ismét kimondta a boldogító igent férjének, Schobert Norbinak, a jeles alkalmat pedig meg is ünnepelték. Ennek apropóján mesélt a Blikknek szülei kapcsolatáról is.

Rubint Réka: "Ha egészséged nincs, semmid nincs" Forrás: Instagram/Rubint Réka

"Én és a bátyám nagyon örülnénk, ha a szüleinket újra boldognak látnánk együtt. Ezen dolgozunk most mindannyian. Hiába van mindkettőnknek már saját családja és fogadtuk el 16 éve, hogy édesanyámék a válás mellett döntöttek, a gyermeki szívünk mégis vágyik a családi egységre, amit a szülők összetartozása jelent. Akkor érezném magam biztonságban, ha tudnám, hogy ők újra egy egységet alkotna" - mesélte őszintén Réka, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy szülei újra egymásra találjanak.

"Az egyik legnagyobb ajándék számomra az volt, hogy a szüleim ott lehettek ezen a fontos napon. Korábban a családi eseményekre vagy összejövetelekre nem hívhattuk meg egyszerre édesanyámat és édesapámat is a feleségével, mert kellemetlen szituációkat szült volna. Hozunk az életben rossz döntéseket, de fontos, hogy türelmesek legyünk a másikkal. Úgy tűnik, hogy ez a fajta nyitottság és elfogadás mostanra beérett. 33 évig voltak házasok a szüleim, ami hosszú idő, és nem múlik el nyomtalanul. Ráadásul az édesanyámnak a válás óta nem volt más férfi az életében, az ő szívében mindig is csak az édesapának volt helye, ő volt számára az igazi"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.