Erdei Zsolt kisfia egyre jobban van, szinte már teljesen egészséges

betegség Erdei Zsolt gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország kísérte aggodalommal Erdei Zsolt kisfiának sorsát: rengetegen szurkoltak a kisembernek. 

Erdei Zsolt kisfia május közepén, koraszülötten érkezett a világra. Kevesebb, mint 1,5 kilóval született, ezért intenzív osztályra került. Azonnal lélegeztetőgépre helyezték, és több héten keresztül ápolták.

Ezt követően egy másik kórházba szállították, ahol Vilmoskának tovább kellett erősödnie. Hosszú és nehéz időszak volt ez a család számára, de Zsolt úgy gondolja, már mindannyian túl vannak a dolgok nehezén:

"Minden rendben van, hála istennek. Szerencsére nem kell állandóan orvosokhoz járni vele, nemrég ugyan volt egy vérvétele, de az is csak azért, hogy megnézzék, szüksége van-e még plusz vasra"

Komoly megpróbáltatásokon van túl Erdei Zsolt és a családja Forrás: Fem3

Szerencsére már csak fejlesztőórákra kell járnia, de ennek ellenére igyekszik minél több időt otthon tölteni, és segíteni amiben csak kell. De Zsolt azt is bevallotta, hogy a rengeteg munka miatt a feladatok nagy része Rékára hárul:

"Én nagyon sokat dolgozom, így Réka van otthon, övé a gyereknevelés oroszlánrésze. Igaz, most van egy kis segítsége, anyósom ugyanis táppénzen van, és be tud segíteni. Persze az éjjelek nem mindig egyszerűek, mert Viktor fiam hol németül, hol magyarul, de beszél álmában. Néha felébredek rá, mert a nyitott ajtón keresztül hallom. Vilmoska pedig, akinek a kiságya bent van velünk a szobában, állandóan nyöszörög éjjel, néha több órán keresztül, mintha mesélne valamit" - írta meg a Blikk.

Éjszaka került kórházba Erdei Zsolt

Váratlanul rosszul lett Erdei Zsolt, akit a héten az egyik éjszaka kórházba is szállítottak: "Azt hittem, hogy leszakad a vesém. Késő este munka után végre hazaértem, leültem a kanapéra, egyszer csak begörcsölt a derekam" - mesélte az édesapa, aki sajnos már nem először szenved ilyen kellemetlen tünetektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.