Horváth Éva cuki közös képet tett közzé kisfiával: fotó

fotó Horváth Éva kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót mutatott kisfiáról Horváth Éva a rajongóknak: csak 5 napos volt Kristóf, amikor a felvétel készült. Nagyon édes baba!

Horváth Éva 5 hónappal ezelőtt lett édesanya, azóta pedig az egész világa kisfia körül mozog. Természetes, hogy szereti megmutatni gyermekét a rajongóinak, hiszen nagyon is büszke Kristófra. Nem viszi túlzásba, de olykor mutat egy-egy képet a kicsiről, aki már 5 hónapos! Nagyon gyorsan telik az idő, a büszke anyuka most nosztalgiázott egy kicsit.

Horváth Éva és kisfia, Kristóf Forrás: Instagram/Horváth Éva

Egy olyan képet mutatott a rajongóknak, ami 5 naposan készült Kristófról. A követői persze imádták a képet, nem győzték dicsérni őt és kisfiát. Ők biztos nem bánnák, ha Éva naponta megmutatná Kristófot, hiszen elképesztően cuki gyerek!

Majka bevallotta: kislányt szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20171001-majka-kislanyt-szeretne.htmlFolytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n. Hétfőn Majkát és nagyobbik fiát, a hat éves Mariánt láthatjuk a képernyőkön. Mindkettőjükről kiderült, hogy nagyon szeretnék, ha bővülne a család.Család--Vállalhatatlan gyerekkori fotók, amelyekre nincs magyarázathttp://www.life.hu/csalad/20170928-erhetetlen-gyerekkori-fotok-vallalhatatlan-kepek.htmlGyerekkorából mindenki őriz olyan képeket, amiket nem szívesen mutogat másoknak. Sokan a dolog vicces oldalát fogják meg, és egyszerűen újrateremtik azokat. Ám a legtöbb ilyen a fotóalbumot rejtő doboz mélyére kerül. Szinte biztos, hogy a most következők is erre a sorsa jutottak... de mint tudjuk, semmi sem maradhat örökké rejtve. CsaládOrigoKisbabát vár VV Zseraldinhttp://www.life.hu/csalad/20170930-kisbabat-var-vv-zseraldin-4-honapos-terhes.htmlKismama lett VV Zseraldin. A lány 4 hónapos terhes! Család--Liptai Claudia családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170930-liptai-claudia-csaladi-fotot-posztolt-a-facebookra.html11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. CsaládOrigoSaját magához ment feleségül a 40 éves olasz fitneszedző, Laura Mesihttp://www.life.hu/csalad/20170930-sajat-magahoz-ment-felesegul-a-40-eves-olasz-fitneszedzo.htmlLaurának, az olasz fitneszedzőnek 2015-ben ért véget egy 12 éves kapcsolata. Akkor határozta el, ha 40 éves koráig nem talál újra párra, saját magához megy hozzá: és így is tett. CsaládOrigoKísértetjárás a családban, avagy bizonyítékok a szellemek létezésére; fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20170928-kisertetjaras-a-csaladban-a-szellemjarta-hazak-paranormalis-fotok.htmlA legtöbb paranormális szakértő azt mondja, hogy sokkal jobban kapcsolódunk a láthatatlan világhoz, mint gondolnánk. Van, aki csupán hisz benne, és van, aki meg is tapasztalta. Sőt olyanok is akadnak, akik „vadásznak” a paranormális jelenségekre. A következőkben olyan képeket mutatunk be, amiktől nem biztos, hogy nyugodt lesz az éjszakád. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.