kardos eszter Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kardos Esztert néhány évvel ezelőtt láthattuk a Barátok közt című népszerű sorozatban, ahol a bajkeverő Vandát játszotta. A színésznő egy ideje eltűnt a képernyőről és a nyilvánosság elől is, most azonban interjút adott a terhességéről.

Izgatottan várja kisbabáját a gyönyörű színésznő. Bár tervezték a babát, de a pici olyan gyorsan megfogant, hogy ők maguk is meglepődtek ezen:

két hónap után megtörtént a csoda.

A kismama a tesztet egy orvosi rendelő mosdójában csinálta meg, miközben párja a fogorvos székében ült. Először megijedt a pozitív eredmény láttán, utána pedig izgatottan várta, hogy párja végezzen és elmondhassa neki az örömhírt.

Horváth Éva cuki közös képet tett közzé kisfiával: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171002-horvath-eva-cuki-kozos-kepet-tett-kozze-kisfiaval.htmlKülönleges fotót mutatott kisfiáról Horváth Éva a rajongóknak: csak 5 napos volt Kristóf, amikor a felvétel készült. Nagyon édes baba! CsaládOrigoBeckham megtanítja lányának a híres focicseleket: videóhttp://www.life.hu/csalad/20171002-6-eves-lanyat-tanitja-focizni-beckham.htmlMilyen egy apás program Beckhaméknél? Hát persze, hogy minden a foci körül forog. Család--Majka bevallotta: kislányt szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20171001-majka-kislanyt-szeretne.htmlFolytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n. Hétfőn Majkát és nagyobbik fiát, a hat éves Mariánt láthatjuk a képernyőkön. Mindkettőjükről kiderült, hogy nagyon szeretnék, ha bővülne a család.Család--Vállalhatatlan gyerekkori fotók, amelyekre nincs magyarázathttp://www.life.hu/csalad/20170928-erhetetlen-gyerekkori-fotok-vallalhatatlan-kepek.htmlGyerekkorából mindenki őriz olyan képeket, amiket nem szívesen mutogat másoknak. Sokan a dolog vicces oldalát fogják meg, és egyszerűen újrateremtik azokat. Ám a legtöbb ilyen a fotóalbumot rejtő doboz mélyére kerül. Szinte biztos, hogy a most következők is erre a sorsa jutottak... de mint tudjuk, semmi sem maradhat örökké rejtve. CsaládOrigoSaját magához ment feleségül a 40 éves olasz fitneszedző, Laura Mesihttp://www.life.hu/csalad/20170930-sajat-magahoz-ment-felesegul-a-40-eves-olasz-fitneszedzo.htmlLaurának, az olasz fitneszedzőnek 2015-ben ért véget egy 12 éves kapcsolata. Akkor határozta el, ha 40 éves koráig nem talál újra párra, saját magához megy hozzá: és így is tett. CsaládOrigoSebestyén Balázs elárulta, mi a boldog házasságának titkahttp://www.life.hu/csalad/20170929-sebestyen-balazs-es-felesege-10-eve-boldog-hazasok.htmlEgyütt kelnek, együtt dolgoznak, vezetik a háztartást, és nevelik gyereküket. Irigylésre méltó Sebestyén Balázs házassága. Most végre elárulták, hogy csinálják. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.