Elvetették, kukába dobták, ma pedig két gyermek édesanyja Melissa Ohden

Forrás: Melissa Ohden -
örökbefogadás csecsemő abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa Ohdent az anyja ötnapos sóoldaltos kúrával akarta elvetetni, amikor nyolc hónapos terhes volt. A baba azonban túlélte, és ma már 40 éves családanya.

Melissa anyja azt hitte, hogy gyermeke meghalt, amikor az azóta már betiltott sóoldatos kúra után elvetélt 1977 augusztus 29-én. A kicsi azonban túlélte a szörnyűségeket, és már 20 éve kutatja, hogy mi történt vele. Megtudta, hogy az életét egy nővérnek köszönheti, aki meghallotta halk nyöszörgését az egyik kórházi kukából. Melissa mindössze 1,3 kilót nyomott a születésekor. A baba sárga volt, és légzési problémái voltak, az orvosok azt gondolták, hogy látás- és hallássérült lesz felnőtt korában, ha egyáltalán életben marad.

Melissa Ohden Forrás: Melissa Ohden

Pár órával később a főnővér azt mondta a beosztottjainak, hogy hagyják meghalni a babát - mint kiderült, ez a nő a saját nagyanyja volt. Melissa édesanyja 19 éves korában esett teherbe, és a főnővér nagymama volt az, aki lányát abortuszra kényszerítette, mert nem nézte jó szemmel lánya főiskolai szerelmét. A kismama azonban annyira be volt gyógyszerezve az abortuszkor, hogy nem vette észre: a babája életben van.

Melissa szerencsére életben maradt Forrás: Melissa Ohden

Melissát, aki ma Missouriban él, három hónapos korában fogadta örökbe az Ohden család. Az egészségügyi problémái öt éves korára teljesen rendeződtek, ma pedig már boldog családban él, két kisgyermek édesanyja. Az szülőanyjával való találkozása nagyon megrázó volt számára, előtte három évig csak cseteltek egymással - írta a DailyMail.

Megható: így örült a kislány, hogy örökbe fogadjákhttp://www.life.hu/csalad/20171012-igy-orult-a-kislany-hogy-orokbe-fogadjak.htmlA 11 éves, Salt Lake City-ben élő Tannah Butterfieldet és testvéreit évekkel ezelőtt nevelőszülőknél helyezték el. Mikor a kislány megtudta, hogy örökre ottmaradhatnak, a jó hír hozójának nyakába ugrott. A megható jelenetet az iskola biztonsági kamerája rögzítette. CsaládOrigoLerajzolták, hogy néz majd ki Katalin hercegné és Vilmos harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20171012-igy-fog-kinezni-katalin-es-vilmos-harmadik-gyermeke.htmlKatalin és Vilmos szeptember elején jelentették be, hogy a harmadik közös gyermeküket várják. Sokan annyira izgatottak lettek a ténytől, hogy megpróbálták elképzelni, és meg is szerkesztették a harmadik királyi csemetét: így fog kinézni! Család--Az RTL Klub egykori sztárja, Szilveszter gazda apa lett!http://www.life.hu/csalad/20171012-apa-lett-szilveszter-gazda.htmlSzilveszter gazdának gyermeke született, bár nem számított rá, nagyon örül neki. DNS-teszttel bizonyították, hogy valóban ő a kicsi apja. Család--Midlife krízis, avagy így fordulnak ki önmagukból a középkorúakhttp://www.life.hu/csalad/20171011-midlife-krizis-a-kozepkoruak-valsaga-kapuzarasi-panik.htmlA harmincas éveik végén járó nők és férfiak többsége már meghozta élete fontos és meghatározó döntéseit, ráállt egy útra. A gond ott kezdődik, ha egyrészt a járt út távolról sem egyezik a fiatalkori célokkal, másrészt nem sikerül új, leginkább belső fejlődést kijelölni. Ekkor üt be az a krízis, ami képes önmagából kifordítani az embert. CsaládOrigoNémet klinikán találták meg az egy hete eltűnt négygyermekes magyar anyáthttp://www.life.hu/csalad/20171012-nemet-klinikan-talaltak-meg-az-egy-hete-eltunt-negygyermekes-magyar-anyat.htmlA 47 éves Farkas Krisztina eltűnését okóber másodikán jelentették. Németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy Nürnberghez közeli pihenőhelynél, hajnai két óra körül eltűnt.Család--Liptai Claudia Pankával és Marcival teázott: fotó!http://www.life.hu/csalad/20171011-liptai-claudia-pankaval-es-marcival-teazott.htmlLiptai Claudia egyre nagyobb bepillantást enged életébe, most pedig egy igazán ritka pillanatot mutatott követőinek: két gyermekével együtt tölthette a reggelt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.