Erdei Zsolt megmutatta kisfiát, Vilmoskát: fotó

Madár Erdei Zsolt kisfia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt kisfia, Vilmos koraszülöttként jött a világra, első heteit az intenzív osztályon töltötte. Ma már azonban erős és egészséges babaként várja a karácsonyt, a szüleinek ez a legnagyobb ajándék.

Vili koraszülöttként, hét hónapra jött a világra, az elmúlt 6 hónapja küzdelemekkel telt. Születése után rögtön inkubátorba került, sokáig a koraszülött osztály intenzív részlegén kezelték, és csak két hónap után engedték haza. A szülők számára nagyon nehezek voltak azok a hónapok, lelkileg s fizikailag is hatalmas megterhelésnek voltak kitéve.

Erdei Zsolt és a családja Forrás: HELLO!

"Tartottuk magunkat, erősek voltunk, és csak arrak oncentráltunk, hogy Vilike jobban legyen. Réka minden idejét a kórhézban töltötte, sokat sírt, és tehetetlenül várta az orvosok napi beszámolóját" - mondta Erdei Zsolt a Hello! Magazinnak. Mára azonban már a mindenz a múlté, és végre együtt lehet a család. "Vili csodálatosan nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba. Egész nap meg sem szólal, csak akkor kiabál egy kicsit, ha éhes, de ez természetes" - mondta a büszke anyuka. Zsolttal együtt annak örülnek a legjobban, hogy a kisfiuk egészséges és boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.