Közös családi fotót posztolt Gáspár Evelin

karácsony Gáspár Győző család Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz évet tudhat maga mögött a Gáspár család, ám ennek ellenére a família tagjai mind a mai napig összetartanak. Erről posztolt most Gáspár Evelin.

Alig néhány hónapja kommandósok szállták meg a Gáspár család otthonát, majd lefoglalták értékeiket. Sokáig úgy tűnt, a bútoraikat is elárverezik, végül a kúria döntött és leállították az eljárást. Gáspár Győzőnek közben kiújult pánikbetegsége és folyamatosan harcol azért, hogy tisztára mossa a família nevét.

Gáspár Evelin most karácsony alkalmából egy közös családi fotót osztott meg követőivel, amelyhez azt írta: „Büszke vagyok Rájuk, hiszen MI mindig összetartunk, akármi is történjen, számíthatunk egymásra! A média festhet rólunk negatív, degradáló képet, de egy biztos MI jóban-rosszban egymás mellett állunk!"

Amellett sem mehetünk el, hogy a család hölgy tagjai elképesztő formában vannak: vékonyak és nagyon szexik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.