Megmutatta újszülött kisfiát a 48 éves, magyar műsorvezető, Cooky

kisbaba Cooky szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke apuka a gyerekszobából posztolt.

Január 23-án született meg Cooky kisfia, Kevin. A műsorvezetőnek és 27 évvel fiatalabb párjának a kicsi az első gyermeke. Kevin 55 centivel és 3140 grammal látta meg a napvilágot. A nagy bejelentés után a közös fotóra sem kellett sokat várni: a kis család a gyerekszobából jelentkezett.

❤️❤️❤️Kevin❤️❤️❤️Debora❤️❤️❤️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Agyrákban elhunyt Paul Young feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elhunyt-paul-young-felesege.htmlKét évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé. TV + Sztárok--Singh Viki összeköltözik szerelmével, Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-singh-viki-osszekoltozik-parjaval.htmlHihetetlenül boldog Singh Viki, hiszen végre nem csak a szakmai élete van rendben, hanem a magánélete is. Szerelmével ráadásul hamarosan szintet lépnek: összeköltöznek. TV + SztárokOrigoCseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTITörőcsik Mari végre hazatérhetett a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-torocsik-mari-hazaterhetett-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. TV + SztárokOrigoCsalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--Agyrákban elhunyt Paul Young feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-elhunyt-paul-young-felesege.htmlKét évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.