Friderika és férje nem adják fel: harmadik gyermeket is szeretnének

Forrás: Origo -
örökbefogadás család Friderika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két örökbefogadott gyermeke van Friderikának és férjének, de nagyon szeretnének még egy harmadik babát is. Hiába adták be azonban a kérvényüket és kaptak alkalmassági engedélyt is, egyelőre semmi eredménye.

Nagyobbik fiukat 18 hónapos, míg a kisebbiket kétéves korában fogadta örökbe Bayer Friderika és férje. A szülők úgy érzik, a gyermekek már elég nagyok ahhoz, hogy egy újabb kistestvér érkezzen a családba. Ehhez újabb kérvényt adtak be és meg is kapták az alkalmassági engedélyt, de azóta is várják, hogy megcsörrenjen a telefonjuk. Pedig nincsenek speciális elvárásaik, az énekesnő a Story magazinnak elmondta, nem számít, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a jövevény és az is mindegy, hogy mennyi idős és milyen a bőrszíne a kicsinek.

A napokban lejár a három évre szóló örökbefogadási alkalmassági engedélyünk, és szomorúan vettük tudomásul, hogy ennyi idő alatt nem akadt olyan gyerek, akinek a szülei lehetnénk. A férjemmel úgy döntöttünk, hogy nem adjuk fel, és egy évre meghosszabbítjuk a kérelmünket, erre még van lehetőségünk. Hiszünk benne, hogy ebben az országban van egy bármilyen bőrszínű kisgyerek, akinek boldog életet tudnánk biztosítani, ugyanúgy, mint az előző kettő gyerekünknek, és egy nap háromgyerekes szülők leszünk. Az elmúlt három év alatt egyszer sem csörrent meg a telefonunk, nem kerestek emiatt a hivatalból, mégis hiszünk benne, hogy előbb-utóbb sikerül" – mesélte a magazinnak a 46 éves énekesnő.

Bayer Friderika ma és fiatal korában Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.