Tápai Szabina Kucsera Gáborral való házasságáról mesélt a Fem3Caféban

házasság Tápai Szabina Kucsera Gábor sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina őszintén a házasságuk hullámvölgyeiről: volt idő, amikor azt hitte, elválnak útjaik Kucsera Gáborral.

Óriási hullámvasúthoz hasonlította Kucsera Gáborral való házasságát Tápai Szabina. Elmesélte, hogy bizony náluk is voltak már mélypontok, amiken szerencsére sikerült túllendülniük és most boldogabbak mint valaha.

A csinos sportolónő elárulta azt is, imádja, hogy férje újra sportol és ezáltal izmos teste ismét a régi fényében tündököl. Így még intenzívebbé vált a kapcsolatuk.

A csador árnyékában - Ilyen az arab nők és feleségek valódi életehttp://www.life.hu/csalad/20180204-igy-elnek-az-arab-nok-es-felesegek.htmlAz arab országokról korábban már mi is szót ejtettünk, amikor a női jogok szempontjából legelmaradottabb és legelkeserítőbb országokról írtunk. Ám, sok hiedelem él az emberek fejében a nők helyzetét illetően, melyek távolról sem igazak az összes arab államban. Nézzük meg, hogy milyen a keleti nők valódi helyzete. Család--A csecsemőkori ekcéma veszélyehttp://www.life.hu/csalad/20180202-a-csecsemo-es-kisgyermekkori-ekcema-veszelye.htmlMinden édesanya óvón tekint kisbabájára. Nem csupán gyarapodását és értelmi-, valamint mozgásfejlődését figyeli, de egészségét is igyekszik megőrizni. Sajnos azonban nincs mindenre hatásuk, egy-egy kiütés, vagy vörös folt pedig hatalmas ijedtséget okozhat. Család--Titokban szülte meg kisbabáját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20180205-titokban-szulte-meg-kisbabajat-kylie-jenner.htmlHónapok óta ment a találgatás Kylie Jennerrel kapcsolatban: senki sem tudta biztosan, hogy várandós-e. Nos, a kérdés eldőlt, olyannyira volt állapotos, hogy a kisbaba már meg is született. Család--Először lépett az utcára kéthetes kisbabájával Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20180203-eloszor-lepett-utcara-kethetes-kisbabajaval-kim-kardashian.htmlEgy béranya szülte meg Kanye Westtel közös gyereküket, Chicagót.Család--Sarolta hercegnő nagyon várja, hogy kistestvére legyenhttp://www.life.hu/csalad/20180202-sarolta-hercegno-nagyon-varja-hogy-kistestvere-legyen.htmlKatalin hercegné áprilisban ad életet harmadik gyermekének, György herceg már ismeri az érzést, de Saroltának ez egy teljesen új helyzet: kiderült, mennyire várja, kistestvérét. Család--Az esküvőjükről beszélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20180202-az-eskuvorol-beszelt-liptai-claudia.htmlA BEST magazinnak mesélt nyárra tervezett esküvőjükről Liptai Claudia. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.